.

Stiže u šou po POBEDU! Jelena Golubović za DAN-DVA ulazi u Zadrugu! Imaće NAJVEĆI HONORAR DO SADA!

Stiže u šou po POBEDU! Jelena Golubović za DVA DANA ulazi u Zadrugu! Imaće NAJVEĆI HONORAR DO SADA!

jelena-golubovicFoto: Srbija Danas

Sprema se haos!

Jelena Golubović u četvrtak uveče ulazi u drugu sezonu rijalitija „Zadruga“ i postaće ravnopravan takmičar u borbi za osvajanje glavne nagrade.

Rijaliti zvezda danima je pregovarala sa čelnicima ružičaste televizije o svom učešću u šou-programu i konačno su juče dogovoreni svi detalji.

jelena golubovic

Foto: Srbija Danas

Pored honorara, na čemu je ona posebno insistirala, Jelena je tražila i još neke sitne pogodnosti, na koje su producenti pristali i složili se s njom da u takmičenje uđe za dva dana.

PREPORUKA:   Aleks Nikolić posle porođaja ima jake bolove!

– Imaće veći honorar nego što je do sada imala kad je učestvovala u rijalitijima, ali ne znam koliko će on iznositi na nedeljnom nivou. Jelena je na sastanku rekla da je zanima prvo mesto u finalu i da će joj jedino to biti motivacija da istraje u borbi do juna sledeće godine. Ona je isto to želela i u prošloj sezoni, bila je spremna na sve i svašta samo da osvoji prvo mesto. Ali zbog zdravstvenih problema s glasnim žicama morala je da napusti takmičenje i posveti se lečenju. Pored novca, Jelena je ovaj put tražila i da se povremeno čuje s majkom Svetlanom i bakom Cakom, to joj je bilo vrlo važno i produkcija je na to odmah pristala. Drugih zahteva nije imala – rekao je naš izvor s televizije Pink.

Jelena Golubović

Foto: Srbija Danas

Zahvaljući učešću u još jednom rijaliti formatu, Golubovićeva će zadržati titulu apsolutnog rekordera po zaradi u ovom TV žanru, bez obzira na to da li će u finalu odneti pobedu. Jelena je do sada na ovaj način inkasirala neverovatnih 320.000 evra, zahvaljujući visokim nedeljnim honorarima, kao i osvojenim visokim pozicijama u čak pet rijalitija.

PREPORUKA:   Patetični Ivan Marinković se setio da ima sina Željka!

Postala je opštepoznata 2013. zahvaljujući „Farmi 3“. Samo od tri učešća na seoskom imanju, gde je dva puta pobedila, zaradila je 150.000 evra, a dodatni novac dobila je i od učešća u „Parovima“, šou-programu „Odavno posvađane“ i „Zadruzi“.

Srbija Danas

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!