.

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U ZADRUZI! Lunino stanje IZMAKLO KONTROLI – Mora HITNO na lečenje: Ljudi, ovo je TRAGIČNO!

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U ZADRUZI! Lunino stanje IZMAKLO KONTROLI – Mora HITNO na lečenje: Ljudi, ovo je TRAGIČNO!

zadruga

Foto: Youtube prinscreen/Zadruga official

Anabela, vadi dete odande!

Luna Đogani koja se takmiči u „Zadruzi 2“, pokazala je u više navrata da psihički nije stabilna, a sada je isplivalo i to da blogerki terapija koju pije nije dovoljna, već joj je stručna pomoć neophodna. Kako stručnjaci tvrde, zadrugarkino mentalno stanje je alarmantno i njoj je psihijatrijska pomoć preko potrebna ukoliko ne žele da posledice budu tragične po nju.

Psihoterapeut Nevena Čalovska Hercog tvrdi da je Luna umesto u „Zadrugu 2“ trebalo da bude poslata u neku zdravstvenu ustanovu budući da je učešće u rijalitiju na njeno mentalno stanje ostavilo posledice.

luna-djogani,-anabela-atijas

Foto: Srbija Danas

– Traumatska iskustva mogu da ostave trajne promene u strukturi ličnosti. Ona pokazuje simptome i znake da je pristisak u rijalitiju za nju neizdrživ i da je ta sredina za nju toksična. Na znam čija je odgovornost da je izvadi iz te sredine. Možda ona sama nije sposobna da odluči, ali neko mora da ponese odgovornost i da to prekine pre nego što posledice budu mnogo strašnije – ističe psiholog i dodaje na koji način je učešće u rijalitijju ugrozilo njeno mentalno zdravlje.

PREPORUKA:   Луна Ђогани предосетила да ће добити прстен и бити (о)верена за Марка Миљковића

– Njeno učešće u rijalitiju jako dugo traje, ona je izlazila i vraćala se, čime je znatno ugrozila svoje kapacitete za psihosocijalnu adaptaciju. Ta sredina, koliko god da je za nju toksična, ona je za nju poznata i oseća se kako tu pripada i tu se vraća. Prema tome, njoj treba podrđka da je izbavi iz sredine – govori Nevena sa profesionalnog aspekta i dodaje da je Luino stanje alarmantno, te da bi trebali urgentno da je prebace u bolnicu.

zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Da se pve stvari dešavaju neko9m u prirodnoj porodici, poslali bi smo je u bolnicu. Svaki psihijatar bi joj prepisao bolničko lečenje. Svi je vide u ovoj sredini kako se pati i ništa ne preduzimaju. Što je katastrofalno i može da ima katastrofalne posledice. Za nju je rijaliti opasan ambijent – nastavlja Hercegova, a na pitanje da li kobne posledice mogu biti, ne daj bože, i samoubistvo, rekla je da je to nepredvidivo.

– Znate kako, niko nije Baba Vanga, ne mogu tako nešto da tvrdim, to su nepredvidive stvari, ali ukoliko nastavi da tone psihički, nažalost, to jeste jedna od mogućnosti – zaključuje stručnjak.

Srbija Danas com

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!