.

SAZNAJEMO: Ovo troje takmičara u četvrtak ulaze u „Zadrugu“!

SAZNAJEMO Ovo troje takmičara u četvrtak ulaze u „Zadrugu“!

zadruga_censored Foto: RAS / RAS Srbija

„Zadruga 2“ postaće bogatija za tri žene od četvrtka.

Foto: Promo / Promo

Dušica Jakovljević najavila je, nakon što je iz rijaltija izbačena Katarina Ristić, da će u četvrtak u „Zadrugu“ ući tri žestoka rijaliti igrača.

Foto: RAS / RAS Srbija

Kako saznajemo, u pitanju su dvostruka pobednica „Farme“ i bivša zadrugarka Jelena Golubović, kao i Ana Korać i Jovana Tomić Matora, koje su takođe bile u „Zadruzi 1“.

PREPORUKA:   Miroslav Đuričić Miki, pčelar iz Kupinova, spakovao stvari i molio da napusti Zadrugu, vikao i lupao na kapiji!
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Sigurno je da posle njihovog ulaska više ništa neće biti isto, s obzirom na to da Golubovićeva važi za skandal-majstora. Ona je, podsetimo, iz „Zadruge 1“ izašla na Božić zbog zdravstvenih problema.

Foto: Instagram

Ana Korać je u prvoj sezoni bila najprisnija sa košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem, dok je Matora u rijalitiju započela vezu sa Sanjom Stanković.

PREPORUKA:   BURNA PROŠLOST PČELARA MIKIJA IZ KUPINOVA: Više puta je BEŽAO iz rijalitija, a RAZLOG zbog kojeg je otišao iz Velikog brata će vas ŠOKIRATI

Sanji je sigurno teško palo što će biti odvojena od Jovane, ali ima svu njenu podršku. Inače, njihova veza je jedina koja je opstala posle završetka rijalitija.

blic.rs

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes