.

SAZNAJEMO: Ovo troje takmičara u četvrtak ulaze u „Zadrugu“!

SAZNAJEMO Ovo troje takmičara u četvrtak ulaze u „Zadrugu“!

zadruga_censored Foto: RAS / RAS Srbija

„Zadruga 2“ postaće bogatija za tri žene od četvrtka.

Foto: Promo / Promo

Dušica Jakovljević najavila je, nakon što je iz rijaltija izbačena Katarina Ristić, da će u četvrtak u „Zadrugu“ ući tri žestoka rijaliti igrača.

Foto: RAS / RAS Srbija

Kako saznajemo, u pitanju su dvostruka pobednica „Farme“ i bivša zadrugarka Jelena Golubović, kao i Ana Korać i Jovana Tomić Matora, koje su takođe bile u „Zadruzi 1“.

PREPORUKA:   I MILJANA IMA FILM ZA ODRASLE? Subotićka tvrdi da je Kulićeva snimala eksplicitne scene! Poznata si po JAHANJU!
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija

Sigurno je da posle njihovog ulaska više ništa neće biti isto, s obzirom na to da Golubovićeva važi za skandal-majstora. Ona je, podsetimo, iz „Zadruge 1“ izašla na Božić zbog zdravstvenih problema.

Foto: Instagram

Ana Korać je u prvoj sezoni bila najprisnija sa košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem, dok je Matora u rijalitiju započela vezu sa Sanjom Stanković.

PREPORUKA:   Miljana i Marija Kulić se vratile u rijaliti, a ovo je PRAVA ISTINA o diskvalifikaciji! Sklopile dil sa produkcijom, pa se vratile se nikad jače!

Sanji je sigurno teško palo što će biti odvojena od Jovane, ali ima svu njenu podršku. Inače, njihova veza je jedina koja je opstala posle završetka rijalitija.

blic.rs

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes