.

STRAŠNO PREBIJANJE PRED KAMERAMA: Kristijan Golubović i Emil Kamenov prebili Uroša Ćertića, odmah diskvalifikovani iz Zadruge 6!

JEZIVA SCENA! GOLUBOVIĆ I BUGARIN PESNIČE ĆERTIĆA! Udaraju ga po glavi i telu, zadrugari urlali i molili da PREKINU! (VIDEO)

JEZIVA SCENA! GOLUBOVIĆ I BUGARIN PESNIČE ĆERTIĆA! Udaraju ga po glavi i telu, zadrugari urlali i molili da PREKINU! (VIDEO)

Nakon Zadrugovizije u Beloj kući nastao je opšti haos kada je došlo do sukoba između Nece i Pece Lazića sa Urošem Ćertićem.

Kristijan Golubović

foto: Pritnscreen

Oni su se prvo međusobno polivali, a onda je u jednom trenutku svađa eskalirala, te se Kristijan Golubović zaleteo na Ćertića i počeo da ga udara pesnicama po glavi i telu.

Kristijan Golubović
foto: Pritnscreen

Ubrzo se u sve umešao i Emil Bugarin, pa su obojica udarala Ćertića dok je obezbeđenje pokušavalo da ih razdvoji i smiri, što je bilo veoma teško.

Ostali zadrugari su vrištali i molili ih da prestanu, užasnuti horor scenom. Inače, čeka se produkcija da se oglasi ovim povodom, a kako će emil i Kristina biti kažnjeni ostaje nam da vidimo.

PREPORUKA:   Moka Slavnić kritikuje sina zbog dešavanja u rijalitiju i moli snajku da se vrati sinu preljubniku!

Inače, od samog početka netrpeljivost između Ćertića i Golubovića je ogromna.

Zadruga, tuča, Kristijan Golubović
foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Kristijan Golubović već je imao fizički obračun sa Urošem, i tada ga je išutirao, zbog čega je bio kažnjen tromesečnim honorarom. Kristijanovo nasilje pred kamerama rijalitija podržala je njegova trudna verenica Kristina Spalević.

– Ja ću da budem najomraženija osoba u Srbiji što podržavam nasilje. Činjenica je da sam se juče ceo dan nervirala zbog onog dečka (Uroša Ćertića). Stvarno katastrofa! Kristijan je prvo pokušao da mu skrene pažnju. Njegov temperament je takav da brani slabije od sebe i da skače za svoje drugare, tako da čim sam videla da se Kristijan ućutao, znala sam šta će biti. Dopada mi se njegov postupak, iskreno. Neko je morao da postavi Uroša na svoje mesto – rekla je ona.

PREPORUKA:   Lepi Mića prekinuo seks starlete Maje Marinković i jutjubera Bilala Brajlovića, nije ima smetalo pa nastavili! (SNIMAK)

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!