.

Taki Marinković ponizio Filip cara – nesuđenog zeta, i Bilala srozava!

„CAR JE MANGUP NA BATERIJE, PALA MU VILICA KAD JE VIDEO MAJU“ Taki Marinković proziva nesuđenog zeta, a ni Bilala nije ŠTEDEO!

"CAR JE MANGUP NA BATERIJE, PALA MU VILICA KAD JE VIDEO MAJU" Taki Marinković proziva nesuđenog zeta, a ni Bilala nije ŠTEDEO!

Nakon pompeznog ulaska bivšeg dečka Maje Marinković i zvezde rijalitija “Zadruga“ Filipa Cara na imanje, oglasio se Majin otac Radomir Marinković Taki.

On je govorio i o sinoćnjem okršaju Bilala i Cara, ali i o potencijalnom ćerkinom pomirenju sa Filipom.

Taki Marinković

foto: printscreen

– Ma kakav Car?! To je jedan običan mangup na baterije! Izigrava nekog frajera, a u stvari je nebitan, kao i Bilal! Ne bi postojali da ih Maja nije stvorila, samo njoj mogu da zahvale na tome što su postali poznati! Car kaže da ga Maja ne zanima i da je ne gleda kao ženu, a vilica mu je sinoć pala kad ju je video u belom. Ma, klasičan folirant i ološ! On misli da je veći frajer ako ponižava moje dete, sram ga bilo! – poručio je Taki u dahu i dodao:

PREPORUKA:   Starleta Maja Marinković abortirala Janjušovo dete!
Maja Marinković, Taki Marinković
foto: Printscreen/Instagram

– Car misli da on ima sve u svojim rukama, tačnije hoće da se prestavi tako, a zapravo nije ni svestan a sve zavisi od Maje. Ona vodi tu priču, Car i Bilal su samo pijuni i samo ona može da reši s kim će i kako će! Ja mislim da bi bilo najbolje da sada ostavi i Bilala i da bude sama, da malo ona igra svoju igru, pa da vide obojica koliko su nebitni bez nje! Bilal je jedna obična kadruša i ono sinoć ljubomorisanje je čista gluma, uplašio se klinac da će ostati bez kadra, ako ga Maja šutne zbog Cara – rekao je Majin otac.

PREPORUKA:   Aleksandra i Filip su u lošim odnosima, možda će se pomiriti!

Kurir.rs/Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!