.

Takmičari „Elite“ Uroš Stanić i Boža Džons u GEJ AFERI!

PONOVO POKRENUTA PRIČA O GEJ AFERI RIJALITI UČESNIKA! Njegova majka javno otkrila ko finansira njenog sina, ne može više da ćuti

Ona je objasnila i da je odnos Bože i pomenutog Sirijca čisto poslovan, kao i da su se već dogovorili oko svih detalja ugovora
Boža Džouns

Foto: Privatna arhiva/Promo

Takmičari „Elite“ Uroš Stanić i Boža Džons su se zbližili tokom svog učešća.

Boža je tada ležao na podu hotela „Zadruga“, a Uroš se ušuškao kraj njega i nije krio koliko mu prija dodir Božinog tela.

Naime, Boža Džons nedavno je došao u centar pažnje kada su počele da kruže priče o tome da ga finansira jedan Sirijac, dok mu za uzvrat pruža se*sualne usluge.

– To su čiste gluposti i laži, samo što on ne zna da se odbrani! To uopšte nije istina, ni u ludilu! Imao je devojke, žene, starije i mlađe. Mi smo tradicionalna porodica, o nama se sve zna, svi smo kao prijatelji, tako razgovaramo sa našom decom i vaspitavamo ih. Sve znamo o njima i sve bi nam rekli. Da je Boža homoseksualac, on bi to i rekao – rekla je Goga.

PREPORUKA:   NAPAD, OPRAVDANO: Anita jela izmet sada mora gutati!

Ona je objasnila i da je odnos Bože i pomenutog Sirijca čisto poslovan, kao i da su se već dogovorili oko svih detalja ugovora.

– On je njemu bio kao mentor, što se tiče muzičke karijere. Trebao je da bude menadžer mom sinu. Boža ima čak i dve snimljene pesme, sakupljao je novac da snimi spotove. Savetovali smo mu da krene polako, međutim, Sirijac mu je obećao da će ga na estradu „gurnuti“ kroz velika vrata i da će ići u inostranstvo da peva – rekla je ona, pa dodala:

– Dogovor  je bio da potpišu ugovor na pet godina tokom kojih će Sirijac ulagati novac u njegovu karijeru, a on će mu prve godine davati 50 odsto zarade, pa bi se taj procenat smanjivao tokom godina i onda su kvit. Sirijac ima poznanstva u Kanadi, Boža je trebao da peva po klubovima, a ne pod šatorima. Sponzor je izabrao i pesmu. To je čisto poslovna saradnja – govori Džonsova majka, pa dodala:

PREPORUKA:   Milena Kačavenda napala Uroša Stanića, brutalno joj odgovorio

– Taj čovek je oženjen, mi sve znamo, ali ne smemo o njemu da pričamo, da ga ne bismo „kanalili“. Imao je najbolje namere, ali došlo je do njegovih porodičnih problema, pa se desio onaj zemljotres u Turskoj i Siriji, te nije imao vremena za Božu. On mu je navodno platio tu jednu pesmu, pa rekao: „Sad ću ja tebe da guram“, trebao je da upiše i časove pevanja, i to je finansirao. Nije mu dao nikakav veliki novac. Slao mu je džeparac, da ima da dođe do Beograda i da troši na svakodnevne stvari, a Boža je trebalo to da mu vrati kroz nastupe, i bezuslovno mu je verovao. Nismo ga upoznali, nismo želeli. Ništa do kraja nije odradio. To je bilo par puta, da mu je poslao na karticu po deset hiljada – završila je Goga priču za Informer.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Takmičari „Elite“ Uroš Stanić i Boža Džons u GEJ AFERI!”

  1. […] Majka učesnika rijalitija „Zadruga 7 Elita“ Uroša Stanića prvi put se oglasila za domaće medije i otkrila detalje svog odnosa sa sinom. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!