.

Težak udarac i osveta za Zvezdana Slavnića prevarene supruge Ane

SUPRUGA ANA ZADALA NAJNIŽI UDARAC SLAVNIĆU: Ovo će ga potpuno SLOMITI! Javno se oglasila, a njena poruka ZABOLEĆE ga KAO NIKAD!

SUPRUGA ANA ZADALA NAJNIŽI UDARAC SLAVNIĆU: Ovo će ga potpuno SLOMITI! Javno se oglasila, a njena poruka ZABOLEĆE ga KAO NIKAD!

Foto: Printscreen/Zadruga

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, neće se više oglašavati u vezi s preljubom koju je njen suprug počinio u Zadruzi pred milionima gledalaca.

Ana se sada oglasila na Instagramu, gde je navela da više neće govoriti za medije, te otkrila sa čime se suočava nakon onoga što joj je suprug priredio.

PREPORUKA:   Stanija podržava Asmina Durdžića da uzme starateljstvo nad detetom od Aneli Ahmić

Sudeći po njenoj objavi, Ana je veoma povređena onim što je Slavnić učinio kad ju je ostavio zbog Anđele Đuričić.

Ana Slavnić

foto: Printscreen Instagram

„Više se ne oglašavam novinarima, niti dajem bilo kakve izjave i stavljam tačku. Potreba da se oglasim nije igranje rijalitija, a to kažem onim dušebrižnicima, koji samo žele još više nesreće i suza, pa se setite šta je vas ikad bolelo, ako uopšte imate srce da vas boli. Hvala svim mojim divnim ljudima ovde, jer za vas jesam i biću tu“, napisala je Ana na svom Instagram storiju.

PREPORUKA:   Miljana Kulić poslal poruku porodici: Imam dete za buđavim a bila sam sa narkomanom! (SNIMAK)

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je svoju nevenčanu suprugu Anu, s kojom je proveo 15 godina, ostavio uživo u programu pred milionima gledalaca Zadruge, kada je priznao emocije prema 22 godine mlađoj Anđeli Đuričić.

(Kurir.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!