.

Trudna a možda se udaje, izjavila je Luna đogani, a onda je i zaplakala!

TRUDNA, UDAJE SE?Luna Đogani javno priznala lepe vesti, a zatim zaplakala! Odnos sa majkom još nije popravila, ali u ljubavi joj sve ide kako treba!

Luna Đogani i Marko Miljković

 Foto: E-Stock/Alo.rs

Luna Đogani još nije popravila odnos sa majkom Anabelom Atijas, ali u ljubavi joj sve ide kako treba. Đoganijeva je sa Markom Miljkovićem bila kod njegove majke Nedeljke i istakla da im ništa ne zamera.

„Ona je generalno srećna zbog Marka i mene, rekla je da nam ništa ne zamera, samo da smo živi i zdravi. Bili smo par dana kod nje, uživali i sve je u najboljem redu“, rekla je Đoganijeva.

Lunu su pitali i da li će se uskoro udati za svog partnera.

„Ako Bog da biće novih, lepih vesti. Ljubav je – sve super, svaki dan se nešto novo događa“, rekla je Luna kroz osmeh u „Premijeri“, pa je usledilo još jedno pitanje:

„Da li ćeš postati mama ili se udaješ?“

„Neću da pričam ništa. Nešto od toga jeste“, rekla je Luna koja je dodala da se sa svojom majkom ne čuje zbog čega se jako tužna:

„Volim je najviše na svetu. Moja majka i ja nismo u kontaktu, ona je odlučila da nemamo neki odnos. Veza između majke i ćerke je neraskidiva. Došlo je to toga da nemamo odnos, ali ćemo ga sigurno imati u budućnosti. Trudiću se da pokušamo da idemo dalje i zaboravimo sve.“

Ostaje nam da vidimo na šta je tačno Đoganijeva mislila. Svadba ili beba?

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!