.

TV Pink produkcija plaća izdržavanje majci Zvezdana Slavnića!

PRODUKCIJA PLAĆA DOM ZVEZDANOVOJ MAJCI? Nakon što je Slavnić ostavio Anu, ona je PRESTALA DA SNOSI TE TROŠKOVE

PRODUKCIJA PLAĆA DOM ZVEZDANOVOJ MAJCI? Nakon što je Slavnić ostavio Anu, ona je PRESTALA DA SNOSI TE TROŠKOVE

Foto: Printscreen/Scenario/Facebook/Prinscreen/Ilustracija

Otkada je javno u rijalitiju „Zadruga“ ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, zbog 22 godine mlađe devojke Anđele Đuričić, javnost ne prestaje da se zanima za privatni život kontroverznog učesnika Zvezdana Slavnića.

I dok se njegov otac, proslavljeni košarkaš Zoran Slavnić Moka, svakodnevno oglašava u medijima i iznosi svoje mišljenje o dešavanjima u rijalitiju, Zvezdanova majka je i dalje misterija za javnost.

Scenario/Prinscreen

Sudeći po pričama koje kruže u medijima i „Zadruzi“, porodični odnosi su narušeni davnih dana, prvo kada su se Zvezdanovi roditelji razveli, a zatim i zbog činjenice da je on još u ranoj mladosti prešao „crtu zakona“ i završio u zatvoru.

– Majka je posle toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću. Kad smo bili klinci i kad smo pravili gluposti, svi smo bežali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila, iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: „Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom.“ Kada su se moji razvodili, jedino je bilo da ja ostanem sa njom – pričao je Zvezdan pred kamerama.

PREPORUKA:   Anđela Đuričić se vratila sa ginekologije i saopštila rezultate o trudnoći Zvezdanu Slavniću! (SNIMAK)

Nijedan razvod nije prijatan, a Moka je svoj opisao ovako:

– Zvezdanovoj majci sam ostavio stan, lokal i kintu koju smo podelili. Bio sam srećan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj: „Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu.“ – rekao je on.

Od tada je prošlo više od dve i po decenije i oni se više nikada nisu videli. Nisu ih ujedinili ni problemi njihovog jedinca, koji su se samo nizali.

Foto: MUP

– Bio sam na vrhuncu karijere kada sam se prvi put oženio i stvorio porodicu. Bili smo zajedno 15 godina. Pogrešno je mišljenje da košarkaši, vrhunski sportisti, nemaju vremena za porodicu. Njima je neophodna ta oaza ljubavi kako bi pružili maksimum na terenu – jedna je od retkih izjava Zorana Slavnića na temu perioda života koji je proveo sa suprugom i sinom.

Majka Zvezdana Slavnića živi u domu

Slavnić se kasnije oženio Jelenom, koja je bila dosta mlađa od njega, ali je i ta priča okončana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kada je u rijaliti ušla i Zvezdanova nevenčana supruga Ana Ćurčić, koju je prevario sa jednom od učesnica, njena prijateljica je javnosti otkrila porodične tajne, a između ostalog je i rekla:

PREPORUKA:   Šarmen Soraja Leoni Altman u rijalitiju ima mobilni telefon, sledi hitna diskvalifikacija?!

– Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mesečnim obavezama – istakla je drugarica Anina.

Tagovi
Zvezdan Slavnić Zoran Moka Slavnić Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana Ana Ćurčić
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!