.

Učesnici Zadruge 5 demoliran frizerski salon!

ZADRUGARKI DEMOLIRALI SALON LEPOTE: Osvanula fotografija, Ani neće biti dobro kad vidi ŠTA JOJ PIŠU PO ZIDU

Foto: screenshot

Ana Jovanović, aktuelna učesnica“ Zadruge 5″, od samog ulaska ostavila je utisak na mnoge kako svojim izgledom, tako i ponašanjem, a sada je na internetu osvanula fotografija njenog demoliranog salona za lepotu.
Ana Jovanović Foto: InstagramAna Jovanović

Naime, od veze sa Matejom Matijevićem, muvanja sa Mensurom Ajdarpšićem, da bi na kraju završila u krevetu FIlipa Cara, Ana je ostavila utisak na zadugare kao laka devojka, iako se ona trudi da dokaže da to nije.

PREPORUKA:   KAO U HOROR FILMOVIMA: Psihički obolela Miljana Kulić Mikiju Đuričiću ispisala jezive poruke crvenim ružom na vratima, opomena da mu je za petama!

Sada se na društvenoj mreži instagram pojavila fotografija Aninog demoliranog salona za lepotu.

Na slici se vidi da je salon sa spoljnje strane demoliran, i uništen grafitima i natpisima na kojima su Anu nazivali k*****, a u opisu slike stoji da je za to navodno zaslužan njen bivši momak.

me/1-0-38/html/container.html“ name=““1-0-38;63240;

– Anin salon na Zvezdari … Bivši je baš oduševljen njenim bitisanjem u Zadruzi – piše u opisu slike.

PREPORUKA:   Filip Car švalerčina, smuvao još jednu žensku u rijalitiju, pored bivše devojke - Dalile, pod jorganom razmenjivao nežnost!

Da li je to tačno i da li je to bivši dečko uradio ostaje nam da saznamo, a vi na fotografiji u okviru teksta pogledajte kako izgleda Anin salon nakon ovog čina.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!