.

Uhapšeni makroi braća Panić, rijaliti starlete u panici, biće razotkrivene!

ESTRADA U PANICI – SPISAK BRAĆE PANIĆ UGLEDAO SVETLOST DANA! Jedna stvar otkriva poznate koji su koristili usluge prostitutki!

Panići su u bekstvu.

ESTRADA U PANICI - SPISAK BRAĆE PANIĆ UGLEDAO SVETLOST DANA! Jedna stvar otkriva poznate koji su koristili usluge prostitutki!

Foto: Facebook, Shutterstock

Za braćom Urošem i Milošem Panićem MUP Srbije je raspisao poternicu jer su pobegli iz zemlje kada je razbijen lanac prostitucije, a u akciji su uhapšena dva lica V.S. i L.S.

Kako je Republika prva pisala, osumnjičenima se stavlja na teret da su organizovali predaju ženskih lica radi prostitucije na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac, koristeći internet oglase i društvene mreže za komunikaciju sa klijentima.

Njihov najbolji drug Vuk Stanković, uhapšen je kao „mozak operacije“, koji je organizovao čitav „biznis“, dok su Panići bili posrednici u ovom lancu.

Foto: Facebook

PREPORUKA:   Kristijan Golubović ime sinu dao KIRIL, ispričao da nije odgajao prva dva deteta!

Braća Panić

Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da je veliki broj klijenata braće Panić bio iz sveta poznatih, a naročito se među njima isticao jedan pevač, ali i dvojica funkcionera i sin poznatog biznismena koji se sa njima družio.

Kako je Republika pisala, prema našim nezvaničnim saznanjima, kamere su usnimile sve klijente braće Panić, kao i primopredaju novca u kovertama za usluge koje su pružali.

Trenutno je na estradi panika zbog usnimljenih klijenata. Svi koji su koristili usluge braće Panić plaše se da ne budu razotkriveni, a sve će se saznati kada im telefoni budu pregledani – kaže naš izvor i dodaje da bi ovakva informacija mogla ozbiljno da im ugrozi karijere.

Foto: instagram.com

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić objavila sliku pregleda na ultrazvuku, još 2 meseca

Uroš Panić i Vuk Stanković

Maserke nalazili na Instagramu

Podsetimo, osumnjičeni Vuk Stanković je koristio nalog na društvenoj mreži „Instagram“ kako bi privukao žrtve, nudeći posao maserke sa primamljivom dnevnom zaradom od 100 evra. Pored toga, kreirao je i sajt preko kog je promovisao usluge tantričke masaže.

Osumnjičeni su određivali cene seksualnih usluga i prisvajali deo zarade oštećenih žena, ostavljajući procenat novca u kafiću na Beogradu na vodi ili ga preuzimajući na adresama u Zemunu.

Takođe, braća Panić su i od ranije poznati javnosti zbog svog nedoličnog i bahatog panašanja u javnosti, a neretko se na društvenim mrežama „hvale“ skupocenim mašinama i vožnjom u nedozvolljenim brzinama.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!