.

U lokalu Marka Janjuševića Janjuša u Nemačkoj devojku gađali jajima!

INCIDENT SVETSKIH RAZMERA! Devojku gađali jajima u Janjuševom restoranu u Nemačkoj, Femi sve video

Marko Janjušević Janjuš boravi u rijalitiju „Elita“ i ne sluti šta se dešava u restoranu koji je otvorio u Ofenbahu u Nemačkoj.
Janjuš

foto: Printscreen Pink Tv

Kako saznajemo, u noći između petka i subote tamo je napadnuta devojka koju su gosti gađali jajima. Detalje je za Kurir ispričao očevidac Vojislav Bajić, poznatiji kao Femi, koji se zadesio na licu mesta. Bio je u društvu ženske osobe koja je dobila jaja u glavu. – Da, istina je, još uvek sam pod velikim stresom i šokom od svega što se dogodilo. U taj objekat smo stigli negde oko četiri sata. Već na samom ulazu je bilo jasno da nismo dobrodošli. Prijateljica moje prijateljice je malo popila, ali nije pravila probleme. Međutim, konobarica je prišla i zamolila nas da napustimo objekat jer je navodno fajront. Izašli smo ispred i pokušali da se dogovorimo gde dalje. Tada je njena prijateljica primetila da neki ljudi ulaze u kafanu i da za njih nije fajront – kaže Femi i nastavlja:

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš ide u policiju da da izjavu, tužba, pretnje!
Vojislav Bajić
foto: Facebook

– Shvatili smo da su nas na ljubazan način izbacili, što je svakako bolje od svakog drugog potencijalno lošeg načina. Nju je to povredilo, pa je zaustavila jednog od gostiju i molila ga da nas uvede s njim. Pokušali smo da je smirimo i odvratimo od svega, ali je ona nastavila da insistira. Tada ju je neko iz pravca objekta gađao jajima. Naša zajednička prijateljica i ja smo ostali u šoku. Odakle nekome jaja u to doba da je gađa! Jajima na ženu, zaista smo oboje ostali konsternirani. Pokušali smo da je odvučemo da ne ispadne veći problem, delovalo je da može. Ona je vikala: „Jajima na ženu, hajde, mafijaši, hajde! Pucajte mecima, ne jajima!“ Zaista je bilo dramatično – ispričao je Vojislav Bajić Femi.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!