.

Odnos Desingerice i Maje Marinković, ponovo se javno oglasili

„TO JE JEDINA PRAVA PRIČA“ Oglasio se Desingerica nakon što su ga pominjali u rijalitiju! Evo šta kaže za drugaricu s mora

"TO JE JEDINA PRAVA PRIČA" Oglasio se Desingerica nakon što su ga pominjali u rijalitiju! Evo šta kaže za drugaricu s mora

Foto:

priznanje

Odnos repera Dragomira Despića Desingerice i kontroverzne starlete Maje Marinković mesecima intrigira javnost, a povezanost među njima desila se prošlog leta kada su u Crnoj Gori uhvaćeni zajedno u bazenu.

Iako je oženjeni reper nekoliko puta do sada demantovao da među njima postoji nešto više od prijateljstva, juče je pomenut u rijalitiju „Elita“ gde Maja boravi.

Dragomir Despic Desingerica
foto: ATA images/Antonio Ahel

Nakon toga se ponovo oglasio, te otkrio šta se zapravo dešava među njima.

PREPORUKA:   Maja Marinković prozcala Aneli Ahmić da je štrokava i prljava!

– Ona je najjača glava u „Eliti“ i vreme je da Maja pobedi ove godine! To je jedina prava priča. Vreme je da Maja uzme to prvo mesto, zato što to zaslužuje – poručio je Dragomir Despić i još jednom demantovao natpise od letos.

– Te priče od letos demantujem ponovo. Maja i ja smo super drugari, super smo blejali, bili na nastupu Teodore Džehverović, to je sve – istakao je Desingerica.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Podsetimo, atraktivna zadrugarka Maja Marinković je u emisiji „Pitanja gledalaca“ uputila niz komplimenata na njegov račun.

Gledaoci su je pitali kako bi reagovala kada bi hipotetički saznala da ju je Desingerica okačio na priču na Instagramu, što ju je obradovalo, te ga je pozdravila i usput ponovo demantovala priče o njihovoj navodnoj, letnjoj aferi.

PREPORUKA:   Akcija Janjuša i Aneli u po bela dana pred kamerama!

– Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista reči hvale – izjavila je Marinkovićeva.

Kurir.rs/ Blic/ Preneo: M.J.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

One Response to “Odnos Desingerice i Maje Marinković, ponovo se javno oglasili”

  1. […] Radomir Dragomir Despić Desingerica otkrio je detalje odnosa sa starletom Majom Marinković, sa kojom ga već neko vreme povezuju, ali i progovorio o Miljani Kulić koja je izjavila da je tražio od nje da snime zajednički duet. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!