.

Maja Marinković prozcala Aneli Ahmić da je štrokava i prljava!

„Pa svi vidimo prljavštinu, nismo ćoravi“: Maja Marinković brutalno isprozivala Aneli zbog (ne)higijene

Gledaoci su primetili da higijenski uslovi zadrugara nisu na zavidnom nivou

Maja Marinković i Aneli Ahmić

Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Kobra

Gledaoci rijalitija „Elita“ su primetili da neko manje, neko više vodi računa o higijeni, ali pojedini takmičari ne vode računa ni o osnovnoj.

PREPORUKA:   Elita svetlela kao Las Vegas pa se ugasila do mrklog mraka! (SNIMAK)

Ovog puta, na meti kritika se našla Aneli Ahmić sa svojim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem koji su komentarisani od stane gledalaca zbog svojih navika.

Publika i ljubitelji rijalitija su ostali šokirani kada su videli na snimku Aneli i Janjuša kako se grle, ali ono što ih je zgrozilo su njene bele čarape koje su postale crne od prljavštine, što se takođe komentarisalo za crnim stolom.

PREPORUKA:   Intimna fotografija - pevačica Sandra Rešić

Na snimku se može čuti komentar Maje Marinković koji je nasmejao sve gledaoce rijalitija.

Čarapa. Prvi put smo doživeli da Janjuš ima urednija stopala od njegove partnerke. Gledaoci, pogledajte čarapu. Ja sam ovu temu dosta ozbiljnije shvatila, ali kako da shvatiš kada je fokus na prljavim čarapama! Jaooo – smejala se Maja, dok ju je Marko Đedović ućutkivao.

– „Desingerica je došao u čet. Šta je s čarapama bajo?“, „Ove sezone, po prvi put, Maja me oduševila sa realnim komentarima“, „Hit Maja“, „A šta ti Đedoviću nije jasno, kada je istina. I šta ućutkuješ, pa svi vidimo prljavštinu, nismo ćoravi“, „Đedo brani smrdljivicu, kad bi video njihovu deponiju gde žive, šta bi tada rekao“ – samo su neki od brojnih komentara ispod objave na Instagram stranici „samo.realno6“.

Podsetimo, reper Dragomir Despić Desingerica juče je pomenut u rijalitiju „Elita“.

Atraktivna zadrugarka Maja Marinković je u emisiji „Pitanja gledalaca“ uputila niz komplimenata na njegov račun.

Gledaoci su je pitali kako bi reagovala kada bi hipotetički saznala da ju je Desingerica okačio na priču na Instagramu, što ju je obradovalo, te ga je pozdravila i usput ponovo demantovala priče o njihovoj navodnoj, letnjoj aferi.

– Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista reči hvale – izjavila je Marinkovićeva, nakon čega se oglasio i sam Desingerica.

Ona je najjača glava u „Eliti“ i vreme je da Maja pobedi ove godine! To je jedina prava priča. Vreme je da Maja uzme to prvo mesto, zato što to zaslužuje – poručio je Dragomir Despić i još jednom demantovao natpise od letos, da su bili zajedno.

Te priče od letos demantujem ponovo. Maja i ja smo super drugari, super smo blejali, bili na nastupu Teodore Džehverović, to je sve – istakao je Desingerica za Pink.rs.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!