.

Valentina Stanković javno komentarisala bekstvo iz zadruge, oglasila se na društvenim mrežama

Oglasila se diskvalifikovana zadrugarka: Valentina otkrila gde se trenutno nalazi i zbog čega je pobegla

Ističe da će platiti kaznu produkciji

Valentina Stanković

Instagram: Printskrin/valentinastankovicofficial

Tek punoletna zadrugarka, Valentina Stanković, sinoć je diskvalifikovana iz rijalitija.

Produkcija je obavestila ukućane i gledaoce „Zadruge“ da će Tina zbog svojevoljnog napuštanja imanja morati da plati kaznu 50.000 evra.

– Ovim putem vas obaveštavamo da je Valentina diskvalifikovana iz “Zadruge“ zbog saminicijativnog napuštanja. Ona će na osnovu ugovora koji je potpisala snositi kaznu od 50 000 evra, a tv “Pink“ će je tužiti u skladu s tim. Pozdrav, Veliki šef – pročitala je voditeljka Ivana Šopić.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić zauvek uklonila Zvezdana Slavnića sa ruke!

Društvenim mrežama su počeli da kruže snimci na kojima se vidi kako ženska osoba preskače ogradu u zoru, navodeći da je to Valentina, ali se ona sada oglasila putem svog Instagram profila, gde je objasnila šta se dogodilo i da to nije ona.

– To je slika druge učesnice. Ja sam izašla dostojanstveno i ne tako obučena. Izašla sam u ponoć, a ovo je slika u sred bela dana – rekla je Stankovićeva, a onda otkrila gde se trenutno nalazi i šta je razlog njenog odlaska.
Valentina Stanković

Printskrin: Instagram/valentinastankovicofficial

Napustila sam „Zadrugu“ jutros. Dobro sam. Pitate me zašto sam izašla pred sam kraj, pa da objasnim. Nisam mogla da trpim pritiske koje sam doživljavala u rijalitiju, laži i izvrtanje priče. Sedim sa drugaricama, pijemo sok. Još uvek ne znam kad ću za Prokuplje. Kazna će biti plaćena, ne sekirajte se, nikome dužna nisam ostala. Dužna sam samo sebi što sam dozvolila da mi se dešavaju neke priče. Ja sam tražila da izađem iz „Zadruge“, baš kao što piše. Za sad sam u Beogradu, na sigurnom. Vraćam se sad na staro. Nisam mogla više, psihički sam bila nestabilna, sad sam top – poručila je diskvalifikovana zadrugarka.

PREPORUKA:   Maja i Edo se ne odvajaju, kriju aferu ali ima dokaza!

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!