.

Večeras je nastavak superfinala Zadruge 6, u isto vreme kada i veliki protist naroda protv nasilja!

Skandalozna odluka Pinka i Željka Mitrovića: Finale „Zadruge“ nastavlja se danas od 18 sati – baš kad i protest protiv nasilja

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Promo

Sinoć je trebalo da se održi prevremno finale rijalitija „Zadruga“ na televiziji Pink, ali je došlo do promene plana.

Najavljeno „prevremeno“ finale ovog rijalitija trebalo je da se održi sinoć, ali do toga nije došlo. Umesto toga dobili smo skandaloznu odluku Pink televizije.

Naime, odlučeno je da se zbog sinoćnjih vremenskih nepogoda finale odloži za danas, i to za 18 časova – što je termin šestog po redu protesta „Srbija protiv nasilja“.

„Dragi superfinalisti, zbog vremenskih uslova doneli smo odluku da se sutra, u petak, od 18 sat nastavi finale Zadruge. Sada ćete se vratiti u stari deo Zadruge, a sutra se nastavlja“, poručila je voditeljka Dušica Jakovljević.

Podsetimo, pod pritiskom javnosti i građana koji već šest nedelja petak ili subotu provode na ulicama Beograda, čelnik Pink televizije Željko Mitrović doneo je odluku da pre vremena privede kraju ovu sezonu „Zadruge“.

PREPORUKA:   Starleta Sanja Grujić izvadila silikone iz usana, objavila ružne slike

Ova odluka došla je kao odgovor na „molbu“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućenu Mitroviću, a nakon što je ukidanje „Zadruge“ predstavljeno kao jedan od zahteva protesta „Srbija protiv nasilja“.

Željko Mitrović se tim povodom više puta oglašavao, a juče je u izjavi za sopstvenu televiziju poručio da se dešava „teror manjine nad većinom“.

„Tužan završetak Zadruge 6, pola ekipe plače pola nemo tuguje, možda je trebalo ja da pozovem na miran protest 3 miliona heavy viewera za podršku Zadruzi da okončamo ovu sumanuto-šizofrenu zamenu teza i da pokažemo koliko ko ima stvarnih pristalica i da demontiramo jednom zauvek ovo ludačko političko lešinarenje na velikim tragedijama sa kojima rijaliti nema nikakve ali baš nikakve odgovornosti! Ali nikad nije kasno! Stop teroru manjine nad većinom! Stop nasilju“, poručio je on.

PREPORUKA:   Burna prošlost iz mladih dana trudne Milice Veličković!

Još pre nego što je Željko Mitrović najavio da će „Zadruga“ biti ukinuta, stručnjaci su bili veoma skeptični da će i sam format rijalitija nestati sa Pinka.

Jovanka Matić, stručnjak za medije, bila je uverena da Mitrović neće ukinuti rijaliti jer taj je program, kaže, srž biznis modela na kome počiva Pink.

Bivša članica Saveta REM Judita Popović izjavila je za N1 da misli da je najava vlasnika Pinka da će ukinuti rijaliti “čisto foliranje”.

U to su izgleda bili uvereni i sami zadrugari. U videu koji je objavio Savo Manojlović iz Kreni-Promeni, čuje se kako jedan od njih tvrdi da im je Mitrović rekao „da 15 dana budu mirni, posle toga će sve biti OK“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!