.

Vesna Vukelić Vendi URNISALA UČESNIKE ZADRUGE, posebno ponizila ANĐELU ĐURIČIĆ!

URNISALA ZADRUGARE Vesna Vukelić Vendi brutalno o Ani Ćurčić, pa rekla šta misli o Ivanu

Jezik kao sablja

URNISALA ZADRUGARE Vesna Vukelić Vendi brutalno o Ani Ćurčić, pa rekla šta misli o Ivanu

Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Vesna Vukelić Vendi uključila se u emisiju „Pitam za druga“ kako bi sa voditeljima Anom Radulović i Stefanom Miloševićem Pandom komentarisala aktuelna dešavanja iz „Zadruge“.

Da li misliš da je primirje sa Miljanom održivo ili će ih Marija saseći u korenu? – pitao je Panda.

undefined

– Ja sam do kraa njegova podrška. On još nije pokazao sve svoje kvalitete, a nažalost ni ne može do kraja jer se sve svodi na mlađe generacije i on ne spada u te raspavljene pastuve. On se sad pomirio sa Miljanom i u boljim je odnosima nego ranije, on je vrlo oprezan kad je Miljana u pitanju jer zna da je Miljana nestabilna osoba i opet je to na Marijinoj adresi. Miljanu nije donela pijana roda i ubacila u krilo gorili, nego je Marija donela i dala joj svoj duh i ona je rasla uz Mariju. To govori o jednoj drugoj strani Marijine ličnosti. Njih dve su u mnogim stvarima iste, one su kao gudalo i gusle. Tu može da se pravi neki oslonac, a dokle se dogura – rekla je Vendi.

Da li ste u kontaktu sa Ivanovom verenicom Jelenom? – upitala je Ana.

PREPORUKA:   Majka Miljane Kulić, Marija, komentarisala Aneli Ahmić i starletu maju Marinković, bez dlake na jeziku!

– Jesam. Ona je prezadovoljna i svi su zadovoljninjegovim učešćem. Mislim da se Ivan nije pokazao do kraja onakvim kakav jeste, što ne znači da neće. Kod njega je sad ključni problem što je ušao pod šaku zlokobnog Miće. Došao je da bude šegrt glumpljem od sebe. Mića je mnogo ograničeniji i gluplji, on nema samosvest i ne polaže račune, nego gazi, a tu je Ivan koji je otmeniji od Miće zbunjen. Malo ga je ufurao u jazbinu jer Mića ne voli da se neko pored njega u punom svetlu reklamira. Mića je štetočina – govorila je Vendi.

Ivan je počeo da ratuje sa Anom i odlučio se da podržava Anđelu i Zvezdana. Je l’ to rijaliti igra ili je shvatio da se vole? – upitao je Panda.

– Ivan je analitičar. On je video da je Ana kao i druge koje su na čiviliku, ona je tako želela i sad su otvorene karte i možemo da kažemo da Zvezdan ne može da se okviri. Ona je kupovala Zvezdana, nema ljubavi u sebi i ne zna da voli. To možemo da vidimo kad se ona sjedini s vranama u rijalitiju. Ona nije napala nijednu ženu osim Anđele, a Anđela je različita od nje jer ne spada u kategoriju uličarki. Ona nije uličarka, druga je priča, ali nije uličarka. Ana je sofiticiranija uličarka od nekih koje su aktuelne sa Carem. Ana je bez ljubavi, ona je mazohista, a on je bio sadista. On je čovek koji voli da drži sve pod šapom, nema širinu i obrazovanje, pa živeti sa takvim čovekom sve godine to govori koliko je ona iznutra plitka. Ona pokazuje nepoštovanje prema Zvezdanu i svakim danom sve više steže mu omču oko vrata sa novim iznuadama iz njegove prošlosti i šta je on sve to radio. Njen ulazak svedoči da ništa nije radio, nego je problem što je on bio parazir, a ona je radila tri posla. Pošto je shvatila da neće da menja kurs kretanja imputira mu preko sebe i jataka u spoljnom svetu da se oko njega steže omča oko vrata iznosići kvalifikacije koje su sumnjive, pa i da je tačno poništeno je njenim jurcanjem po sobama i da se vreme s njim provodi. Ivan jako dobro raspoznaje hodajuće kontejnere, a to su ove koje Car drži u svom toru i to je njegova najveća prednost, za razliku od Cara koji je dobar mislioc, ali se uvek vraća u svoju bljuvotinu. Ivan ima širu lepezu događaja, a ovaj je ušao u jednosmernu ulicu – nastavila je pevačica.

PREPORUKA:   Ljubomorni Nenad Aleksić ŠA uleteo u pola noći u izolaciju kod Mione!
Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!