.

Voditeljka Ana Radulović ima facijalis, završen fakultet i stavila silikone!

Ani Radulović PALA LEVA STRANA LICA, a ovako je izgledala pre nego što je stavila SILIKONE: Iznenadićete se i kad čujete KOJI FAKULTET JE ZAVRŠILA

U voditeljski tim „Zadruge Elite“ priključila atraktivna voditeljka Ana Radulović, međutim njeg izgled poslednjih dana zabrinuo je sve, obzirom da joj je cela leva strana lica pala i oko joj se zatvorilo. Voditeljka je priznala da joj je to teško palo i da zbog toga nije smela da se snima u krupnom kadru, kao i da je primila određene injekcije, pa čak i duplu dozu.

Ana Radulović Foto: TV Pink / screenshot Ana Radulović

Naime, Ana Radulović je već dugo poznata javnosti i na javnoj sceni je nešto više od pet godina- Međutim ona se nedavno našla i na meti osuda i komentara da se podvrgla estetskim korekcijama i intervencijama, pa je tada otkrila da li je i šta uradila na sebi.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević provocirao Filipa Cara nakon raskida sa trudnom Aleks

Ana Radulović u emisiji

Foto: Pink / screenshot

Ana Radulović u emisiji

– Ja ne znam šta je sa ljudima, evo sad ću reći svima, moje su jagodice, moje obrve, moja brada, moje oči, radila sam grudi i usne i to je sve – nasmejala se Ana komentarišući da podržava estetske korekcije kako bi neko radio na samopouzdanju, ali da ne treba preterivati ni u čemu – rekla je ona za „Srbiju Danas“.

Na Instagram profilu Ane Radulović mogu se pronaći slike voditeljke pre ovih intervencija i primetno je da je ona tada izgledala drugačije nego danas.

Voditeljka tada po svemu sudeći nije imala silikone i grudima, niti hijaluron u usnama, a komentari svakako nisu izostali:

„Ana je uvek bila lepa, tačno je korigovala sve sa merom“, „Brutalna tada, a i sada“, „Izgleda dosta starije na starim slikama, kao da se sada podmladila“ – bili su samo neki od komenatara.

Osim toga, voditeljka se jednom prilikom na svom profilu na Instagramu pohavlila i da je završila Ekonomski fakultet, a tada je objavila svoj indeks.

„Malo kasnim ali opravdano, od danas zvanično „diplomirani ekonomista“ – napisala je Ana.

Podsetimo, voditeljka sa pevačem Mirčetom Radulovićem, koji je dospeo na domaću javnu scenu zahvaljujući takmičenju „Zvezde Granda“ 2012. godine, ima sina Kostu kome su maksimalno posvećeni i koji je centar njihovih života.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!