.

Voditeljka Zadruge Ana Radulović brisala šoferšajbne na semaforu a novac gurala u grudi!

ŠTA SE DEŠAVA SA ANOM RADULOVIĆ? Voditeljka brisala šoferke vozačima po Beogradu, davali joj OZBILJAN BAKŠIŠ, sve gurala u GRUDI

Voditeljka „Zadruge“, emisije „Narod pita“, Ana Radulović, napravila je kolaps u Beogradu kada se pojavila u izazovnom izdanju.

Naime, Ana Radulović je imala zadatak da obriše šoferke na ulicama Beograda i u tom poslu se odlično snašla, iako ga je prvi put obavljala.
Ana Radulović

foto: Printskrin/Instagram

Zadovoljni vozači častili su voditeljku pozamašnim svotama novca, a ona je bakšiš stavljala među grudi, jer nije imala džepić na haljini.

PREPORUKA:   Janjuš ponovo ponizio Aneli, tražila od njega da je trudnu zadovoljava u krevetu!

Ovo nije prvi put da voditeljka intrigira javnost.

Ona je doživela neprijatnost u studiju kada je bivša zadrugarka Ana Ćurčić polila sokom tokom nervnog sloma zbog pitanja publike.

Nakon uključenja Mikija Đuričića koji je izneo stav o njenom odnosu sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem i njenom višemesečnom kako je rekao, manipulacijom, Ana je izgubila kompas. Na dodadno pitanje voditeljke koja je kao i svake večeri radila svoj posao, Ćurčićeva je uzela čašu soka, polila je i napustila studio.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Javnost i publika oštro su osudili ovaj sraman čin, a Kurir je stupio u kontakt sa Anom Radulović nakon nemilog događaja kako bi dala svoj sud o svemu što se dogodilo prethodne noći.

PREPORUKA:   Lazar Jeremić i Anđela Šparavalo u vezi, čeka je da izađe iz Elite!

– Ne bih previše komentarisala situaciju od sinoć, gledaoci su tu da procene sami, snimak postoji i svaki moj komentar je suvišan – izjavila je Ana tada.

Kurir / Blic

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!