.

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević otvoreno pričala o zarazi Korona virusom i optužbama da je širila virus, o događajima u Zadruzi itd.

„BOLELO ME JE ŠTO SAM OPTUŽENA ZA ŠIRENJE KORONE“ Dušica Jakovljević iskreno o rijalitiju, novcu i porodici Đogani

Zadruga 3 Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Voditeljka „Zadruge“ Dušica Jakovljević otkrila je kako je podnela sve vezano za korona virus, kao i kako je funkcionisao njen rad za vreme pandemije.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ

– U kriznim situacijama najbolje funkcionišem. Kada sam na izdisaju snage i kada mislim da li ću imati snage da privedem kraju, dobijem nalet snage i novu emergiju. Ma koliko da preko dana dišem na škrge, neka magija se desi kada uđem u studio. Mislim da moj put nikada nije bio lak, ali je bio temeljan i isplatilo se – kaže voditeljka i dodaje da joj je krivo što su je svi optužili za prenošenje korona virusa.

– U ovom trenutku mi je smešno, ali tada mi ni najmanje nije bilo. Smatram da to da li sam zaražena ili ne je samo moja lična stvar i da nema širi interes niti širu važnost ta informacija. Na neke momente bilo je interesantno da su javne ličnosti masovno počele da objavljuju da su pozitivne na virus. Sve vreme sam apelovala da se nose maske. Pitam se šta je bilo sa onima koji su sedeli kod kuće i imali lakše simptome, pre nego što se digla halabuka oko mene. Ja takvu optužbu i hajku nisam zaslužila – iskreno govori Dušica.

PREPORUKA:   Aneli i Asmin suočavanje kod Dušice Jakovljević!

Na pitanje šta je oboležilo treću sezonu najpopularnijeg rijalitija, Dušica tvrdi porodični odnosi.

– Porodični odnosi. Konkretno na ono šta su muškarci spremni da urade, a žene sebi da dozvole zarad trenutne sreće, hira, zadovoljenja potreba ili smirivanja trenutnih nezadovoljstava. Kažu: „Ko se na brzinu uda, kaje se natenane“, ne mislim na brak kao instituciju, nego na ishitrenost određenih nepromišljenih situacija. Svaka „Zadruga“ je velika lekcija za onog ko ume da vidi, a ko gleda srcem, i te kako, može da saoseća sa mnogim takmičarima – kže ona i otkriva za koju cifru bi ušla u „Zadrugu“.

PREPORUKA:   Okršaj Marka Miljkovića i Lune Đogani nakon njegovog hapšenja!
Dušica Jakovljević Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija
Dušica Jakovljević

– Ko bi onda vodio rijaliti? (Smeh). Moj život jeste instrigrantan, mada ga ja ne gledam na taj način. Mislim da je još intrigantniji nego što se zna. Honorar bi bio sa mnogo nula, možda i neki najveći koji bi bio izdvojen u istoriji rijalitija. Visoka je cena odvojenosti od dece. Tako da sve kad skupim i saberem to mi deluje nemoguće, mada ranije nisam mislila tako – izjavljuje Jakovljevićeva koja ima mišljenje o porodici Đogani.

– Guranje stvari pod tepih i nedostatak komunikacije, ličnih nezadovoljstava u smislu biće sve u redu, dovelo je do toga da kap prelije čašu i da se to baš desi u „Zadruzi 3“. Mnoge porodice imaju slinu priču, ali često se stidimo onoga što nam se u kući dešava i to krijemo. Fizičke modrice krijemo puderom, a emotivne osmehom – zaključuje Dušica Jakovljević za „Kurir“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!