.

BURAN SUSRET LJUBAVNIKA! Nakon snimka na kom Janjuš šeta sa ženom i ćerkom, Maja i on su se videli i žestoko posvađali! Ona je vrištala i plakala, REAGOVALA I POLICIJA!

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, koji su pred milionskim auditorijumom u trećoj sezoni „Zadruge“ priznali da imaju aferu, publika je pratila bez daha iz dana u dan. Njih dvoje su se konstantno svađali i mirili, a svi su čekali trenutak kada će Janjuš napustiti Zadrugu kako bismo videli reakciju njegove supruge Ene, sa kojom ima ćerku Krunu.

BURAN SUSRET LJUBAVNIKA! Nakon snimka na kom Janjuš šeta sa ženom i ćerkom, Maja i on su se videli i žestoko posvađali! Ona je vrištala i plakala, REAGOVALA I POLICIJA!

Foto:pink

Foto: Pink.rs, Instagram.com/mali_janjus

 

Janjuš je osvojio 11. mesto u superfinalu, a odmah po napuštanju Bele kuće preko brata je dobio poruku od žene da ne dolazi u njihov dom, te da ne želi da ga vidi i da će se čuti kroz nekoliko dana kako bi porazgovarali o razvodu. Maja je sve vreme bila uz Janjuša, iako je njen otac Taki protiv te veze, ali ona ne odustaje. Osim za naš portal, Janjuš se nije oglašavao, a juče smo došli u posed snimka na kom se vidi da njegova supruga, on i njihova ćerkica zajedno, kao prava porodica, šetaju i idu u kupovinu.

PREPORUKA:   Smuvali se starleta i MMA boras, Maja i Stanisla se ljubili u spavaćoj sobi!

Maju je ovo razbesnelo, pa nam je otkrila da je odmah pozvala Janjuševića kada je videla snimak na našem portalu, koji joj je, kako ona kaže, tvrdio da između Ene i njega nema ničega, te da oni samo održavaju dobar odnos zbog ćerke. Na pitanje da li su se Janjuš i ona videli, Maja jeostala misteriozna, te istakla da u datom trenutku to ne može da kaže, ali da će sve priznati u subotu.

Međutim, portal Pink.rs došao je do informacije da su se Maja i Janjuš videli sinoć, a da je susret bio i te kako buran! Naime, kako navodi naš izvor, zbog njih je reagovala i policija!

Maja i Janjuš su bili u jednom poznatom kafiću, a onda se odjednom samo čuo vrisak! Niko nije znao o čemu se radi, Maja je počela da plače, a zbog cele situacije i njihove svađe morala je da reaguje čak i policija, koja je došla na lice mesta! Sat vremena su bili tu sa policijom, a onda su otišli – rekao je naš izvor.

Šta se tačno desilo između Janjuša i Maje kasno noćas, ostaje da proverimo.

Izvor: pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!