Maja Nikolić nije dugo bila u rijalitiju, pa je mnogi očekuju u Zadruzi 4, međutim, ona kaže da ima drugačije planove, ali i da joj niko od takmičara nije izazov.

MAJA NIKOLIĆ: “SAMO PRAVI VIP RIJALITI BI MI BIO IZAZOV”

„Uopšte ne razmišljam o ulasku u rijaliti, jer moji fanovi nisu za to, a ja iskreno trenutno imam neke druge prioritete vezane za muzičku karijeru. Kao gledalac volela bih da vidim poznate ličnosti kako se bore za parče hleba i glavnu nagradu. Ovo što sada prikazuju je totalno neinteresantno, jer od 50 učesnika poznajem samo dvoje, što je poražavajuće. Zato sam za to da se okupe pobednici svih rijalitija i da se oni takmiče. Da to bude neka jaka ekipa”, priča Maja za STAR, ali ne krije da postoje uslovi na koje bi ipak pristala.

PREPORUKA:   Tara Simov je sa reperom Nenadom Ša bila zbog popularnosti, optužbe njegovog oca!

„Kada bi to bio pravi VIP rijaliti, kada bi se borili Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Marina Perazić, Miloš Bojanić, Nigor i Viktorija. E oni bi mi bili izazov. Tada bih i ja pristala, ovako nikad više. A verujem da mnoge moje kolege pevači razmišljaju baš kao ja, jer niko neće da se upliće sa ovim nikogovićima, starletanima i da ne kažem s kim još. Zašto bi se mi koji ipak imamo karijere iza sebe spuštali na ovaj nivo koji vlada po rijalitima”, iskreno je za STAR rekla Maja.

PREPORUKA:   Aneli i Janjuš se svađali pred kamerama pa se ujutru mirili ispod pokrivača!