.

ZADRUGA 6 NAJAVA: OVO su potvrđeni učesnici rijalitija Zadruga 6, mnoga poznata imena već potpisala ugovore

OVO SU POZNATI UČESNICI ZADRUGE 6! Potpisali su UGOVORE, a ON će otkriti ISTINU o aferi koja je tresla javnost! SPREMAJU HAOS

OVO SU POZNATI UČESNICI ZADRUGE 6! Potpisali su UGOVORE, a ON će otkriti ISTINU o aferi koja je tresla javnost! SPREMAJU HAOS

Rijaliti „Zadruga 6“ ponovo će početi u septembru, a kapija velelepnog imanja u Šimanovcima biće otvorena za nova lica. Međutim, kao i svake sezone, nađu se tu i stara lica, koja su ili povratnici, ili su odlučili da se na drugačiji način predstave publici.

Evo ko će sve od starih zadrugara naći na imanju u Šimanovcima početkom septembra.

Stanija Dobrojević ulazi u Zadrugu 6!

Starleta Stanija Dobrojević ponovo će ući u rijaliti ,,Zadruga 6″, a kako se spekuliše, ona će biti samo gost, što se desilo i prethodne sezone.

– Stanija ulazi kao gost, jer za nju je više previše da ostaje tamo sve vreme. Ona zavrti priču sa muškarcima i devojkama, napravi haos i nestane, što bi se reklo. Stanija je neko ko uvek izazove ljubomoru kod zadrugarki, jer koji muškarac se ne bi borio za nju? – govori izvor.

Pored Stanije, kako se spekuliše, ulazi i njen bivši dečko Marko Marković. Kršni Crnogorac će se ponovo takmičiti u rijalitiju za glavnu nagradu, a da li će doći do pomirenja sa Stanijom, ostaje nam da vidimo kada spektakularna sezona bude počela.

PREPORUKA:   Zadruga 6 NAJAVA: Političar iz Srbije ulazi u Zadrugu 6, tražio je specijalne uslove i pogodnosti
Stanija Dobrojević, Marko Marković

foto: Nemanja Nikolić, screenshot

U šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija naćiće se i Nenad Lazić Neca, poznati tiktoker, koji je svoju šansu već imao u četvrom serijalu. Neca je potpisao ugovor sa Pinkom, a pored njega, sa sobom će povesti i brata blizansa Predraga Lazića Pecu, kom će ovo biti prvi put u rijalitiju.

– Jedva čekamo da uđemo, spremni smo da narodu pokažemo kakvi smo zapravo. Ja sam trpeo veliku torturu od nekih zadrugara, pa sam rešio da pokažem da to što oni pokušavaju da mene povrede, da im neće uspeti – govori Neca i dodaje:

Predrag Lazić Peca, Nenad Lazić, Nenad Lazić Neca
foto: Printscreen/Instagram

– Dobili smo poziv, prihvatili smo, jer mi volimo rijaliti, Peca će ova godine biti moja velika podrška, što mi je mnogo važno, jer će moći da utiče na mene da ne pokažem nešto što nisam.

Još jedno, vrlo dobro poznato ime će se naći u rijalitiju ,,Zadruga 6″, a to je bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović. Nakon što je diplomirala novinarstvo, Anja je odlučila da ponovo zakorači na velelepno imanje.

– Istina je, bila sam na razgovoru, pričali smo o svemu, ja nekako kad odem u Pink, to mi je kao druga kuća, uvek sam dočekana i ispoštovana maksimalno. Videću šta će biti, ovo je bio samo razgovor, pričali smo o uslovima, o svemu, tako da treba mi samo malo vremena da razmislim – izjavila je Anja.

PREPORUKA:   Preljubnik Nikola Grujić Gruja bivšoj devojci gurao glavu u WC šolju!
Anja Todorović
foto: Printscreen/Instagram

Pored ovih imena, šuška se da će Kristijan Golubović sa devojkom Kristinom Spalević takođe biti deo imaginarijuma.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Instagram

Lepi Mića, kako saznajemo, takođe će se naći u ,,Zadruzi 6″, a to nam je potvrdio izvor blizak njemu.

– Mića je neko ko je dosta pomogao rijalitiju i neko ko ima veliko poštovanje od strane čelnika. On uvek prozre zadrugare i uđe u njihove najintimnije stvari na samo njemu poznat način, a onda to i pokaže javnosti, pa se svi ti ljudi otkriju i pokažu prava lica. Tako je pre neki dan otišao na razgovor, dogovorio sve šta treba i onda ćemo ga gledati opet u rijalitiju – govori izvor.

Lepi Mića
foto: kurir tlelevizija

Kurir.rs/Republika.rs

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!