.

„ŽALIM GAGIJA“ Haos u porodici se nastavlja! Đole Đogani otkrio PRAVI RAZLOG zbog kog je njegov brat ušao u rijaliti, pa POTKAČIO LUNU

„ŽALIM GAGIJA“ Haos u porodici se nastavlja! Đole Đogani otkrio PRAVI RAZLOG zbog kog je njegov brat ušao u rijaliti, pa POTKAČIO LUNU (VIDEO)
Đole i Gagi Đogani Foto: RAS Srbija

Đole Đogani, brat rijaliti učesnika, ističe da mu je teško kada gleda “Zadrugu” i kako se svi ponašaju prema denseru.

Pevač Đole Đogani sa knedlom u grlu priča o učešću brata Gagija u rijalitiju. On priznaje da se cimeri loše ophode prema njegovom bratu, ali, kako ističe, svestan je toga, da mu je to jedini izvor prihoda u poslednje vreme.

– Nije mi svejedno dok ga gledam. Žalim ga u svakom slučaju. On je moj brat i volim ga. Pričali smo pre nego što je ušao unutra zašto se na to odlučio, ali svi znamo da je tamo zbog novca. Rekao sam mu: “Ti si tamo meta.” Svi će da te gađaju. Neko će da te pogodi sa strane, neko u sredinu, neko će da te poliva, neko će na tebe da viče. Samo se seti na kraju šta dobijaš, a to jedna lepa svota novca koju on ne može da zaradi sada na nastupima. On je napravio plan i rekao mi: “Mogu da izdržim i izdržaću.” Žao mi ga je, ali on je to odabrao i to je njegova odluka i ja je poštujem – kaže Đole Đogani.

PREPORUKA:   Rijaliti lezbo par želi bebu veštačkom oplodnjom!
Đole Đogani Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Đole Đogani

Bratu ne zamera ništa kada je rijaliti u pitanju, ali bratanici Luni u “Zadruzi 1” nije mogao da pređe preko mnogih stvari.

Gagi Đogani Foto: Printscreen / RAS Srbija
Gagi Đogani

– Luni sam zamerao što je na početku svog pojavljivanja se pokazala onakva kakva nije kod kuće. Ona je kući mnogo drugačija, a tamo je bila malo opuštenija. Ali kada smo videli šta druge devojke rade, ona je još i najbolja. Luna se samo zaljubila. Ali ja kao roditelj, odnosno stric, kod nas je to isto, nije mi bilo prijatno da je gledam u tim izdanjima – kaže Đole.

Đole Đogani Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Đole Đogani

Iako je sa bratom u dobrim odnosima, sa Lunom se pričalo da nije.

– Ne čujemo se privatno. Vidimo se na rođendanima, proslavama. Ona je devojka koja ima svoj život. Vidimo se kod sestre na ručku, tamo nam je baza. Sve je u redu sa našim odnosom – tvrdi on, a na pitanje zašto je on jedan od retkih iz porodice Đogani, koji nije učestvovao u rijalitiju, kaže:

PREPORUKA:   Starleta Aleksandra Nikolić zakazala porođaj, platila apartman!

– Ne želimo da ogolimo naš život. Ne mogu da kažem nikada, ali ne bih mogao pod onim uslovima da živim i da budem sa 40 ljudi koliko ih je tamo i da se derem. Gledam mog brata i ne mogu da izdržim više od pet minuta i da slušam to što pričaju.

Luna Đogani Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Luna Đogani

Moja deca nisu za rijaliti

Kako je ćerka njegovog brata učestovala u dva rijalitija, Đogani kaže da svoju decu ne vidi u ovakvom TV sadržaju.

– Moja mlađa ćerka Marinala koja ima 25 godina peva bolje od mnogih na estradi, a ujedno je prelepa. Međutim, ona kaže: “Tata, ne želim da budem na estradi, da budem pevačica.” Ona predaje engleski jezik Kinezima i Japancima preko Skajpa. Dobro zarađuje. Ona peva za sebe i svog dečka. Ja sam presrećan zbog toga. Silvija je ostvarena žena isto – kaže on.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!