.

ŽELJKO MITROVIĆ INTERVJU: Miljana Kulić se vraća u Zadrugu, a saznajte kada, i još puno bitnih informacija

MITROVIĆ POTVRDIO – Miljana se VRAĆA U ZADRUGU, evo i KADA! Odao još VAŽNIH informacija o RIJALITIJU, AUH


Foto: Srbija Danas

Očekuje nas svašta!

Vlasnik TV „Pink“, Željko Mitrović, otkrio je da ćemo uskoro na ružičastoj televiziji moći da gledamo nove emisije, za koje je odvojio budžet od preko 11 miliona evra.

A nova programska šema donosi manje rijaliti programa, tačnije – emisije će biti emitovane samo pre podne i kasno uveče, a između ćemo gledati nove emisije, te je Mitrović objasnio da li to možda znači da je došao kraj rijaliti eri.

PREPORUKA:   TV Pink isplatio milione evra učesnicima rijalitija, evo ko je najviše zaradio

Naprotiv, rijaliti je na svom istorijskom maksimumu. Mislim da je ovo najbolja sezona rijalitija do sada. „Zadruga“ ima najveći rejting, a po istraživanjima najveći broj mlade, urbane publike prati ovu sezonu. Rijaliti se emituje po deset sati dnevno i tu bude uvek jedna ista publika, a sa novom šemom ćemo povećati broj gledalaca i program će biti raznovrsniji – ispričao je direktor.

Mitrović je prokomentarisao i to kako reaguje na učesnike kojima je pružena prilika da postanu poznati, a oni mu na sve moguće načine zabadaju nož u leđa time što beže iz rijalitija, lome inventar…

zeljko-mitrovic,-kristina-kockar-kija,-slobodan-radanovic

Foto: Srbija Danas

– Neko to razume kao priliku, a neko kao kaznu. Na primer, meni bi bila kazna da me neko tamo zatvori, ja bih se osećao kao u zatvoru. Nekad je čovek svetan onoga što potpisuje i u šta ulazi, a nekada nije. Sve zavisi od stepena zrelosti i godina. Ne mogu se mnogo ljutiti na ljude koji posle sedam meseci puknu, posebno ako su to mladi ljudi koji ne znaju u šta se upuštaju. Njima sam oprostio, drugima nisam – rekao je Željko, a zatim otkrio šta će biti sa Miljanom Kulić.

PREPORUKA:   I treća trudnoća u Eliti, Stefani Grujić trudna sa Zolom!

– Nisam neko ko bi mogao da daje te procene, ali mislim da je možete očekivati u „Zadruzi 3“.

Miljana Kulić

Foto: Srbija Danas
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!