.

Žena varala Moku Slavnića sa čuvenim fudbalerom, zato je ostavio a sin Zvezdan Slavnić je se odrekao!

KO JE GOLMAN ZA KOJEG ANINA KUMA TVRDI DA SE MOKI SLAVNIĆU UMEŠAO U BRAK? Za dlaku izbegao SMRT, a Maradona ga zauvek zapamtio

KO JE GOLMAN ZA KOJEG ANINA KUMA TVRDI DA SE MOKI SLAVNIĆU UMEŠAO U BRAK? Za dlaku izbegao SMRT, a Maradona ga zauvek zapamtio

Foto: Nenad Kostić, EPA/STR

milena kačavenda raskrinkala detalje slavnićevog braka

Kuma aktuelne učesnice „Zadruge 6“, Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, javno je otkrila da je majka Zvezdana Slavnića, Slavica, sa kojom je već izvesni period na ratnoj nozi, svojevremeno imala aferu sa čuvenim golmanom, Tomislavom Ivkovićem.

Kako je Kačavenda otkrila, čuveni kočarkaški as Zoran Moka Slavnić, zbog svoje tadašnje supruge Slavice, prekinuo je prijateljstvo sa golmanom Tomislavom Ivkovićem, a Slavica je nakon njene navodne preljube ostala na ulici.

Zoran Moka Slavnić, Zvezdan Slavnić
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

– Njihovi kućni prijatelji bili gospodin Tomislav Ivković, čuveni golman Dinama, sa kojim je Slavica varala Zorana Moku Slavnića i kada je pukla bruka po celom Beogradu da je ona u vezi sa Tomislavom Ivkovićem, tako se prekinulo prijateljstvo i tako je Slavnica završila na ulici. Ovo je samo početak onoga na šta ću ih podsetiti, jer su već rešili da iznose prljav veš vezano za Anu, što je neistina, odavde kreće – rekla je Milena u emisiji Amidži šou.

Javnost je ostala u stanju šoka nakon kumine izjave, a dok mnogi razmatraju istinost njene izjave, većinski deo javnosti je već upoznat sa likom i delom čuvenog Tomislava Ivkovića – bivšeg golmana reprezentacije Jugoslavije.

PREPORUKA:   Filip Car objavio da je u toku veliko slavlje kod njega u Crkvenici!
Tomislav Ivković
foto: Printskrin

Ivković je legendarni jugoslovenski i hrvatski golman i trener, rođen je u Zagrebu, a tokom karijere je između ostalih branio za Dinamo Zagreb i Crvenu zvezdu.

Nakon Beograda menjao je klubove u Austriji, a uz kratko zadržavanje u Belgiji, stigao je u Portugal gde je branio do kraja karijere.

Od 1989. do 1993. godine je bio član slavnog Sportinga iz Lisabona, a karijeru je završio 1998. godine i od tada se bavi trenerskim poslom.

Pored toga, Tomislav može da se pohvali da je Maradoni odbranio penal i to čak dva puta u karijeri, i tako ušao u istoriju kao jedini kome je to pošlo za rukom.

„Ostaje u istoriji da sam mu jedini odbranio dva penala, ali oba puta je on prošao dalje. Čuvena je priča u Napulju. Bio sam sa Sportingom i igrali smo penale. Kladio sam se sa Dijegom u 100 dolara da mi neće dati gol. Dao mi ih je, uz dres, evo i dalje ih čuvam u mojim knjigama uspomena“, otkrio je Ivković svojevremeno.

Tomislav Ivković
foto: EPA/STR

Nekadašnji golman Crvene zvezde imao je i ne toliko lepe trenutke u životu, a jedan od njih je kada je preživeo pravu životnu dramu. Sticajem srećnih okolnosti izbegao je smrt u podmetnutom požaru.

PREPORUKA:   Miljana Kulić se skinula pred kamerama i pokazala ZANOSNO TELO, smršala 50kg!

„Došlo je do paljenja automobila. Zapaljen je automobil moje bivše supruge Tihane. Sve se dogodilo u garaži, a požar se tako razbuktao da je planula terasa iznad u mom stanu, stradala je fasada, izgorela klima, izgledalo je kao u Libanu! Policija je napravila uviđaj. Rekli su da je požar podmetnut, izgleda da je neko zapaljivu tečnost polio po automobilu, po njegovom zadnjem delu. Međutim, to je strašno, mogli su izgoreti svi u zgradi, požar se strašno brzo širio. Sva sreća da su vatrogasci stigli odmah. Da su došli pet minuta kasnije, cela bi zgrada izgorela, bilo bi mrtvih. U zgradi ima pet stanova, prestrašno. Ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi, da se smrzneš. Zamislite da neko zapali automobil, a može da izgori cela zgrada!? Sva sreća deca su ovaj vikend bila kod mene, nisu bila kod bivše supruge“, rekao je Ivković svojevremeno.

Kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!