.

Ubica i nasilnik Zvezdan Slavnić se uživo pred kamerama iživljavao nad ljubavnicom Anđelom Đuričić a onda je jako odgurnuo!

KAKAV SKANDAL! Pogledajte snimak Zvezdanovog iživljavanja nad Anđelom, prvo je uhvatio, a onda KRVNIČKI GURNUO (VIDEO)

KAKAV SKANDAL! Pogledajte snimak Zvezdanovog iživljavanja nad Anđelom, prvo je uhvatio, a onda KRVNIČKI GURNUO (VIDEO)

Foto: screenshot

Zvezdanu Slavniću nimalo se nije dopalo što se Anđela Đuričić umešala u raspravu Filipa Cara i Maje Marinković, te ju je naočigled milionskog auditorijuma uhvatio za duks i nasilno ugurao u sobu.

Ovim postupkom, žestoki momak ponovo je svima stavio do znanja da ni malo ne ceni ženski rod, a snimak koji je isplivao na društvenim mrežama ledi krv u žilama.

Zvezdan Slavnić

foto: screenshot

Slavnić, koji je isti peh imao i sa bivšo suprugom Anom Ćurčić, kada ju je dva puta udario po ruci, očigledno ne planira da prestane da ponižava mladu Crnogorku, koja na iznenađenje svih ćuti i klima glavom na svaku njegovu uvredu, ali i udarac.

PREPORUKA:   HAOS UŽIVO U PROGRAMU: Anđela Đuričić šutirala nasilnika Zvezdana Slavnića, on joj zalepio veliki šamar! (SNIMAK)
Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Youtube/ Zadruga Official

Podsetimo, ovo nije prvi Slavnićev ispad. Nedavno su se posvađali do te mere, da ju je polio, a onda potom i udario, zbog čega se mlada zadrugarka naprosto zaledila.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni. Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Zvezdan Slavnić gurnuo Anđelu Đuričić
00:02

Zvezdan Slavnić gurnuo Anđelu Đuričić

Kurir.rs/J.Đ.M/M.K

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!