.

Zerina Hećo u uživo emisiji ispričala kako ju je Dado Glišić prebijao i kako je izgubila bebu zbog batina i maltretiranja

„Udarao me, bacao na pod, izbacivao bosu iz stana, IZGUBILA SAM BEBU“: Jeziva ispovest Zerine Hećo o paklu sa pevačem Dadom Glišićem

Zerina Hećo Foto: screenshot tv pink / screenshot

Nekadašnja učesnica „Zadruge“ Zerina Hećo danas je u specijalnoj emisiji na TV „Pink“ iznela detalje veze sa bivšim partnerom, pevačem Dadom Glišićem, kog je prijavila za fizičko maltretiranje.

Zerina Hećo Foto: screenshot tv pink / screenshot
Zerina Hećo

Zerina je u pomenutoj emisiji navela da ju je Dado Glišić, kako kaže, tukao, te sve to snimao, kao i da ju je na sedam dana ostavljao sa 2.000 dinara.

– Šminkerka je videla modricu ispod mog oka, kad smo snimali spot, ali ona je prikrila. To je prvi napad. On je imao nastup, ja sam došla, on je napravio ljubomornu scenu, ja sam napustila nastup, uzela sam taksi i otiša u naš stan, a on je ostao da nastupa. On je došao kući i to se desilo. On je bio pijan, ja nisam znala da konzumira narkotike, ja sam mu ispričala šta se desilo. On se izobličio, bacio me je na pod i udario mi je šamar. Ja sam dobila podliv ispod oka. On je prestao. Ja sam mu objasnila i kad je video da govorim istinu, počeo je da plače i kako je pričao da je poslednji put da je to uradio. Udarao me je, znao je da me pretuče i onda da uzme ključ od stana da ne bih pobegla i onda je spavao sa ključem oko vrata. Prvo me je zaključavao dok ne prođu modrice. Ja sam ostajala sa njim i to mi je postajalo normalno. Znao je da me izbaci iz stana bosu, ali sam se ja vraćala njemu – rekla je Zerina danas na „Pinku“.

PREPORUKA:   Stvari Marka Janjuševića Janjuša spakovane u crnoj kesi čekaju da budu preuzete posle smrti!

Ona je navela i da je ostala u drugom stanju, ali da za trudnoću nije znala sve dok nije doživela spontani pobačaj.

Zerina Hećo Foto: screenshot tv pink / screenshot
Zerina Hećo

– Bolje da mi je pucao u glavu i ubio me nego što mi je ovo radio. Znao je da snima kada me pretuče, moje reakcije na to. On sve to ima u telefonu. Ja nisam znala da snima, tek kasnije kad sam primetila bilo mi je svejedno. To okruženje mi je postalo normalno. Godinu i po dana je bilo zlostavljanje. Njegova majka, otac i brat su prisustvovali kad me je zlostavljao. Kada me je ostavljao samu, proveravao je na kamerama sve detalje šta sam radila. Dobijala sam batine kad sam mu pričala da me vara. Pričao mi je da lažem, a onda sam dobila batine. Poslednje velike batine koje sam dobila bile su u studiju koji je izolovan, uvukao me je i bacio na pod i petama me je udarao po glavi, leđima i nogama. Molila sam ga da prestane, on nije stajao dok nije izgubio snagu da me tuče. Znao je da me pita hoću li još. Davao bi mi tablete za smirenje – pričala je Zerina, pa nastavila:

– Nisam luda, imam problem ali nisam luda. Dobila sam terapiju da pijem. Opet sam se javila dokoru kad se stanje pogoršalo, ja sam se tu osetila još gore, ali videla sam da me vara. Ja se opet javljam doktoru jer mi on priča da sam luda. Doktorka povećava terapiju i daje mi tablete za spavanje. Nakon toga, ja saznajem da sam u drugom stanju, saznala sam kad sam doživela spontani. Kada smo došli u Banjaluku on je nastavio da me maltretira. Pretukao me je, njegov otac je došao po mene i odveo me je kući – navela je nekadašnja zadrugarka.

Dado Glišić Foto: Instagram/dado__glisic / Instagram
Dado Glišić

– Pošto me je on finansirao, znao je da mi ostavi 2.000 din za 5 dana. Nije imao osećaja za mene. On se opet vraćao na priču da on ne može da živi bez mene, da imamo krizu koju ćemo prevazići. Ja sam se dovela u situaciju da prestajem da jedem, dobila sam nagon za povraćanjem. Uzimala sam lekove za smirenje i terapiju antidepresiva i nije mi pomagalo. Desilo se da sam sedela u stanu 4 dana i da nisam mogla da zaspim. Ja sam četvrto jutro posetila doktora jer nisam mogla da izdržim. Ustanovila mi se dijagnoza. Tu je polako naš kontakt počeo da se prekida – rekla je Zerina.

PREPORUKA:   Zvezdann Slavnić mogao spasiti Kseniju Pajčin!

Ona je ispričala i da je njena veza sa Dadom Glišićem počela tako što joj je on ponudio da zajedno snime pesmu, a zatim je poslovna saradnja prerasla u emotivni odnos.

– Javio se sa pričom, smatrao je da sam talentovana i pozvao me je u Beograd. Odgovorila sam mu na poruku. On je bio inicijator dopisivanja, bio je uporan. Ja sam se upoznala, prijao mi je, bila mi je potrebna promena. Delovao mi je kao zrela ličnost. Tu je započela naša veza u Beogradu. Ja sam se vratila za Sarajevo, a on je insistirao da se vratim u Beograd. Ja sam se zaljubila u njega, pa sam odlučila da se vratim. On je mene ubedio u 2 dana da treba da ostanem da živim sa njim. Ja sam se zalepila za njega. On je radio sve što sam ja htela da jedan muškarac radi – rekla je Zerina gostujući na „Pinku“.

Podsetimo, Zerina Hećo juče je u popodnevnim satima objavila snimak na kome se nalazi ispred zgrade policije, a u kome govori da je Dado Glišić tokom jučerašnjeg dana uhapšen jer je prekršio zabranu prilaska, ali da je vrlo brzo pušten na slobodu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!