.

Zilha tužila Edu, 10 tužbe da ostane dekintiran!

DOVEŠĆE GA DO PROSJAČKOG ŠTAPA? Zilha poslala Edu 10 TUŽBI, od njega traži POLA MILIONA!

Nakon što je izbačen iz „Zadruge“, Edis Edo Fetić uzeo je svoje stvari i krenuo put Novog Pazara, gde su ga dočekale mnogobrojne peripetije u vezi sa predstojećim razvodom.

DOVEŠĆE GA DO PROSJAČKOG ŠTAPA? Zilha poslala Edu 10 TUŽBI, od njega traži POLA MILIONA!

Foto:pink

– Sa Zilhom se nisam ni čuo ni video, niti ima potrebe za tim. Ona je sama decu poslala kod mene čim sam stigao i što se toga tiče ne pravi problem. Sa njom se neću sretati. Sudovi sada ne rade zbog trenutne situacije, ali ja sam već zakazao kod advokata da vidim šta ćemo i kako ćemo dalje – kaže Edo i dodaje:

Ja sam uvek za sporazum. Sve firme su na moje ime, nema ona meni šta da oduzima, jer sve što imam ostaje našoj deci. Još uvek ne znam šta sve traži od mene, ali sam bio iznenađen koliko mi je tužbi poslala. Ima preko deset koverata, samo sam jednu otvorio i video da traži pola miliona dinara – zaprepašćen je bivši zadrugar.

Kako kaže, potražiće pomoć advokata i nastojaće da ispuni sve Zilhine zahteve, posle svega što joj je priredio.

– Nisam imao snage da čitam, zato sam zakazao kod advokata. Gledaću da ispunim sve što Zilha traži jer imam takvu potrebu. Neću da se inatim i pravim gluposti, jer ja ne ostavljam njoj sve što smo stekli nego našoj deci. Radije bih deci uplatio neko luks letovanje nego da plaćam advokate i sud.

Izvor: pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!