.

Zadruga 4: Miljana Kulić otkrila koliko stotina hiljada evra je zaradila u Zadruzi 3 i hoće li ući u Zadrugu 4

Ulazi i u Zadrugu 4, a samo od prošle sezone je zaradila ogromnu cifru – evo koliko tačno – Njen život i njena porodica godinama su izloženi javnosti
Miljana Kulić

Miljana Kulić/Foto: Nikola Tomić

Poznata Nišlijka Miljana Kulić otkrila je u emisiji „Narod pita“ koliko je novca zaradila do sada od rijalitija, kao i to da će biti i deo Zadruge 4.

Nazivaju je „kraljicom rijalitija“, učestvovala je ne samo u jednoj sezoni pojedinih rijalitija, već je samo u Zadruzi bila iz godine u godinu. Gledaoci su imali prilike da vide i njena zaljubljivanja, ljubavne veze i raskide, zatrudnjivanje u rijalitiju, a potom i učestvovanje u Zadruzi sa sinom.

PREPORUKA:   Veliki šef ukinuo treću nagradu na kraju ELite zbog učestalog kršenja pravila!

I nije samo ona učestvovala u Zadruzi, već i njena majka, pa je porodica Kulić izložena javnosti godinama unazad.

I, to nije kraj za gledoce željne Miljane i njenih najbližih na malim ekranima. Nišlijka je izjavila da ulazi i u četvrtu sezonu Zadruge, te da joj „pare ne trebaju“ i da honorar dobija unapred.

– Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas, ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman… – izjavila je Miljana.

PREPORUKA:   RAZVOD Danilo Raičević i Tara Simov - RAZLOZI za razvod (SNIMAK + FOTO)

Miljana u Zadruzi 3:

Ja sam dostojanstveno izašla iz Zadruge 3 sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac – poručila je.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!