.

Zorica Marković povukla tužbu protiv Anabela i Đoleta Đoganija, a otkrila razlog zašto je to uradila

POVUČENA TUŽBA PROTIV Anabele Atijas i Gagija Đoganija: Evo svih detalja! Zorica Marković je, tik pre ulaska u „Zadrugu 3“, otvoreno govorila o tužbi koju je podnela protiv Anabele Atijas i Gagija Đoganija, a u poslednjem intervjuu je otkrila šta se sada dešava sa celim tim slučajem.
Anabela Atijas i Gagi Đogani

Anabela Atijas i Gagi Đogani • Uroš Arsić / RAS Srbija

– Jeste, ja sam skupila svu dokumentaciju protiv Gagija i Anabele, imala sam sve dokaze, mnogo su me pljuvali i pretili, ali nisam stigla da je podnesem – počela je pevačica priču za „Star“.

PREPORUKA:   Hitan prekid Elite zbog Mione Jovanović!

– Sada, kada sam popričala sa njim, kada mi je ispričao svu svoju golgotu, mnogo mi ga je bilo žao. Eto, oprostila sam mu, da ne kažem da sam pala na njegove tužne okice.

Zorica Marković
Zorica Marković • zoricamarkovic_official / Instagram

– Iskreno, nisam očekivala da će mi Anabela nakon svega što je pričala za mene prići i pružiti mi ruku. Iznenadila me je. Ali, isto tako, razočarala me je što je iznela sav svoj prljav veš, i to od pre 15 godina. Zato sam joj u lice rekla odmah da je nasilje trebalo tada da prijavi jer bi njen život otišao u potpuno drugačijem smeru – dodala je Zorica.

PREPORUKA:   Bivša zadrugarka i pevačica Marijana Zonjić prekida kontakte sa Dalilom, a blie su nerazdvojne!

– Često mi je prilazila da priča sa mnom, ali ja sam se sklanjala od nje. Bilo mi je žao u jednom trenutku, jer ne zna gde bije, zato je i pravila onakve scene.

Zorica Marković
Zorica Marković • Goran Srdanov / RAS Srbija
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!