.

Zorica Marković razvezala jezik o Anabeli Atijas i ništa lepo nije kazala!

Zorica Marković OPLELA po Anabeli Atijas: ‘SMUČILA se ljudima!’ Iako je rijaliti „Zadruga 3“ okončan pre nekoliko dana, učesnici ovog TV formata i dalje imaju neraščišćene račune, te je tako Zorica Marković u poslednjem intervjuu progovorila o Anabeli Atijas.

Anabela Atijas i Zorica Marković
Anabela Atijas i Zorica Marković • Tv Pink / screenshot

Naime, folkerka se osvrnula na pevačicinu navodnu aferu sa budućim zetom Markom Miljkovićem.

PREPORUKA:   Samir Ramović izbačen iz Elite odlukom gledaoca

– Ne da se šuškalo, nego se pričalo naveliko i to dosta njih zna da se Anabela i Marko znaju još od „Velikog brata“ i da još od tada ima nešto između njih. Svašta sam čula, pa i da je Anabela htela pošto-poto da rasturi vezu Lune (prim.aut. Đogani) i Marka jer oseća nešto prema njemu – izjavila je Zorica za „Star“.

Anabela Atijas i Marko Miljković
Anabela Atijas i Marko Miljković • Tv Pink / screenshot

Iako mnogi smatraju da je Atijasova svojim ulaskom u rijaliti i istinom o sebi „podigla“ sebe u očima naroda, Markovićeva tvrdi suprotno.

– Tek kad sam izašla shvatila sam koliko su je ljudi zamrzeli. Fanovima se ona smučila. Posle svega što je bilo, ona se spušta i prilazi Slobi Radanoviću da mu šuška na uvo, dok se on samo iz kurtoazije pozdravio sa njom i sa Gagijem (prim.aut. Đoganijem). Žena je spremna na sve zarad podrške fanova, ona otima i Lunine fanove. Umiljava se svima, smučila se ljudima – ističe pevačica.

Zorica Marković
Zorica Marković • screenshot
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!