.

Zvezdan Slavnić muvao Aleksandru Nikolić posle se*s akcije sa Anđelom Đuričić, govorili i o planovima za rađanje dece!

PRE PODNE IMA VRELU AKCIJU SA ANĐELOM, UVEČE FLERTUJE SA ALEKSANDROM Nikolićeva ga ŠOKIRALA PRIZNANJEM, a onda progovorili o DECI!

Aleks i Zvezdan ne dolaze do daha od priče.
PRE PODNE IMA VRELU AKCIJU SA ANĐELOM, UVEČE FLERTUJE SA ALEKSANDROM Nikolićeva ga ŠOKIRALA PRIZNANJEM, a onda progovorili o DECI!

Foto: Alo/Foto: ATA Image

Zvezdan Slavnić ispitivao je Aleksandru Nikolić da li planira da ima decu i koliko, a onda mu je onda otkrila detalje razgovora sa svojom astrološkinjoim.

– Je l’ bi ti želela? – pitao je Zvezdan.

– Pa možda dvoje – rekla je ona.

– Kad planiraš? – pitao je Slavnić.

– Kad pozavršavam sve što treba – odgovorila je Nikolićeva.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Kad nađeš nekog? Lepa si, pa nećeš da budeš skromna – dodao je on.

– Teško je naći nekog sa kim možeš da imaš decu. Za jedno pet godina. Mislim da lupetam, ko zna, ne biramo to mi. Ja ovako pričam, a može sutra da mi dune da odem da se udam i da hoću dete. Astrolog mi je rekao da postoji mogućnost da ostanem trudna, da ne ulazim u rijaliti jer ću da raskinem sa Dejanom i još jedna stvar za koju ne smem da kažem. Prošle godine mi je isto pogodila sve – pričala je Nikolićeva.

PREPORUKA:   Moka Slavnić iskazao razočarenje u sina Zvezdana Slavnića, voleo bi da mu je sin kriminalac-preljubnik mrtav!

– Može tiše malo ljudi, da se spava – odbrusila je Maja.

– Pamtim ti ovo – rekao je on.

– Izvini, Zveki – dodala je Maja.

Foto: Printscreen

– Rekla mi je da ne ulazim u rijaliti i da ću loše prići i tako neke stvari. Nije mi rekla ono što sam želela da čujem. Je l’ ti veruješ kao u horoskop? – pitala je Aleks.

PREPORUKA:   Majka Aleksandre Nikolić ulazi u Zadrugu da je vaspitava pred kamerama i zabrani joj konzumiranje muškaraca!

– U to i mogu da verujem – rekao je Slavnić.

– Ja sam u podznaku Škorpija, ispravni su, kakav si ti prema meni, takvi su prema tebi, ali ako čačkaš – govorila je ona.

Tagovi
Zadruga 6 zzadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 miki đuzadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 rijaliti zadruga 6 najnovije zadruga 6 novi vođa zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana Aleksandra Nikolić Zvezdan Slavnić
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!