.

Nasilnik Zvezdan Slavnić u uživo emisiji priznao da je imao vrelu akciju sa starletom Majom Marinković posle pomirenja sa Anđelom!

SRAMNO PRIZNANJE ZVEZDANA! Slavnić otkrio da je bio INTIMAN sa Majom nakon pomirenja sa Anđelom: Mislio sam da se ne EMITUJE!

SRAMNO PRIZNANJE ZVEZDANA! Slavnić otkrio da je bio INTIMAN sa Majom nakon pomirenja sa Anđelom: Mislio sam da se ne EMITUJE!

Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Nenad Kostić

Zvezdan Slavnić priznao je da je još par puta bio intiman sa Majom Marinković, nakon pomirenja sa Anđelom, što je Đuričićevu ostavilo bez teksta.

PREPORUKA:   Starleta podržala trudnu starletu protiv Janjuša!

Slavnić je bez blama otkrio, da je bio u tom periodu veoma psihički pometen zbog dešavanja sa Anom u Zadruzi, a kako se u to vreme nije emitovala Zadruga zbog strašnih tragedija u spoljnom svetu, odlučio je iskoristi situaciju na sramotan način.

Maja Marinković
foto: Printscreen

– Imam par stvari oko kojih se kajem, to je veza sa Majom to ne bi ponovo uradio. Bila je specifična situacija, dogodila se tragedija koja se dogodila bili smo upućeni jedni na druge rekli su nam da se ništa nije emitovalo. Bio sam skroz u outu od Ane i mlevenja mozga, pa sam opet završio sa Majom. Desilo se – priznao je Zvezdan.

PREPORUKA:   Starleta Anita Stanojlović iz Kruševca pobednica Zadruga 7 Elita rijalitija: Imala vrelu akciju pred kamerama sa tri muškarca, venčala se za ženu pa jeprevarila i razvela se! (FOTO)
Maja Marinković, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Ana Paunković, Nenad Kostić, Damir Dervišagić, Ilustracija

Inače, nakon što su diskvalifikovani iz „Zadruge“, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić se ne razdvajaju, a sudeći po objavama na Instagramu, jedno u drugom uživaju više nego što su bili u prilici da svih proteklih meseci uvide zadrugari, ali i gledaoci „Zadruge“.

Kurir.rs/Hajp

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Nasilnik Zvezdan Slavnić u uživo emisiji priznao da je imao vrelu akciju sa starletom Majom Marinković posle pomirenja sa Anđelom!”

  1. home decoration

    Nasilnik Zvezdan Slavnić u uživo emisiji priznao da je imao vrelu akciju sa starletom Majom Marinković posle pomirenja sa Anđelom! – Zadruga Uživo – TV Pink Rijaliti Uzivo | Zadruga Uživo – TV Pink Rijaliti Uzivo

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!