.

Lažno venčanje Anđele i Zvezdana, bankrotirali, TV Pink duguju 100 000 evra, počinju svoj rijaliti da bi se oparili!

ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali venčanje, a sad snimaju rijaliti kako bi se izvukli iz DUGOVA!

ANĐELA I ZVEZDAN DEKINTIRANI, OSTALI BEZ 94.000 €! Lažirali venčanje, a sad snimaju rijaliti kako bi se izvukli iz DUGOVA!

Foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić nakon silnih upozorenja i pravila koja su kršili, izbačeni su iz rijalitija „Zadruga“ a ovaj par nakon diskvalifikacije i puštanje u stvarni svet nisu imali gde da odu pa su se smestili kod Zvezdanovog oca bivšeg košarkaša Moke Slavnića.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen
PREPORUKA:   Gosti napustili apartman kada su saznali da pripada roditeljima posrnule Anđele Đuričić!

Oni su ubrzo krenuli da budu aktivni na društvenim mrežama, pa je prvo isplivala fotografija na kojoj su bili njih dvoje ali i Moka Slavnić i njegova devojka Tamara, a nakon toga Zvezdan je odmah prvog jutra objavio zajedničku fotorafijom sa Crnogorkom iz kreveta uz opis „Naša jutra počinju“.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Kako su nakon izbacivanja ostali bez dinara i u dugovima do guše Slavnić i Đuričićka su brže bolje odlučili da zavaravaju javnost i da nastave sa rijalitijem pa su objavili slike burmi, a onda je isplivao i video snimak njihovog lažnog venčanja.

U redakciji Kurira javio se izvor blizak akterima ove priče i otkrio i da zaljubljeni par planira svoj rijaliti nakon rijalitija.

PREPORUKA:   Filip Car žestoko isprozivao voditelje rijalitija Zadruga Elita!

– Anđela i Zvezdan se nisu venčali, u pitanju je bilo lažno sklapanje braka jer ni matičar nije bio pravi, tako da venčanje nije validno… To je sve čist marketinški potez.. Oni će uskoro početi i sa snimanjem zajedničkog rijalitija za jednu televiziju koji će ih pratiti 24 sata. Deo novca su tražili unapred, pošto su sada zbog diskvalifikacije iz „Zadruge“ totalno dekintirani – rekao je izvor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!