.

POGINUO VERENIK Milene Kačavende, kume Ane Ćurčić

POGINUO VERENIK KUME ANE ĆURČIĆ! Teška tragedija zavila Milenu Kačavendu u CRNO!

Umesto venčanice, Milena Kačavenda obukla crninu!

POGINUO VERENIK KUME ANE ĆURČIĆ! Teška tragedija zavila Milenu Kačavendu u CRNO!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Milena Kačavenda trenutno proživljava pakao, a umesto da obuče venčanicu, ona je u dubokoj crnini. Naime, kuma Ane Ćurčić trebalo je za Đurđevdan da se uda, ali je zbog dana žalosti svadba morala da se pomeri, a samo pet dana kasnije, njen verenik je nastradao.

Njen verenik je, kako se otkrilo, nastradao u saobraćajnoj nesreći, a Kačavenda još ne može da dođe sebi od šoka. Ona je sve vreme svoju tugu držala u sebi, kako bi bila pribrana i izborila se da njena kuma izgura do kraja rijalitija.

PREPORUKA:   Vrela akcija BEZ CENZURE Stanislava i Maje, skinuo je i pribio uza zid pa ušao u nju od pozadi!

Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam venčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj verenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo! Eto, to je moja sudbina – kaže Kačavenda i objašnjava zašto je sve vreme ćutala o tome.

Foto: ST-V.Lukic

MIlena Kačavenda

U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto, tako je to ostalo u senci. Kakva godina iza mene… Od Aninog ulaska u „Zadrugu 6“ je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto, kada bude čula šta se desilo, biće jako tužna – istakla je Milena za Informer.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!