.

Zvezdan Slavnić posle preljube u rijalitiju želi da naplati svoju preljubu od supruge!

ZVEZDAN REŠIO DA MASNO NAPLATI RAZVOD „Pare se dele čim izađe iz rijalitija“, progovorila Slavnićeva komšinica: „Sloba Radanović mu je uzor“

Javna prevara nevenčane žene Ane lansirala je zadrugara Zvezdana Slavnića u prvi plan, te su Anđela Đuričić i on postali glavna tema među vernim pratiocima šeste sezone „Zadruge“.
Zvezdan Slavnić Foto: screenshotZvezdan Slavnić

– Ma, pravo da vam kažem, meni tu nešto „smrdi“. Svi oni ulaze u „Zadrugu“ kao verni muževi, puna su im usta žena, pričaju nadugo i naširoko o braku, a onda ne prođe ni sedam dana, a skoče u krevet kod druge žene. Što nijedan ne kaže odmah da mu u braku „škripi“ – istakla nam je jedna starija gospođa iz Zvezdanovog kraja.
Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshotZvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

PREPORUKA:   LJUTI Mensur Ajdarpašić zapretio starleti Anđeli Đuričić objavljivanjem njenih eksplicitnih snimaka!

– Nemam ja šta da pričam kakav je njihov odnos bio pre ulaska u „Zadrugu“, ne sumnjam da će oboje nadugo i naširoko pričati o tome. Narod svašta radi zbog pažnje i para. Meni se čini da u tu „Zadrugu“ ljudi uđu kad reše da se razvedu, pa onda taj razvod „masno“ naplate. Opet vam kažem, neću ja ništa da pričam, ja samo komentarišem kao običan gledalac. Hajde jedna sezona, ušao Sloba Radanović, prevario ženu i proslavio se. Hajde jedanput. Ali otad u svaku sezonu uđe po jedan koji hoće da bude novi Sloba. Evo, u „Zadruzi 6“ je novi Sloba Zvezdan. Ko li će biti u sledećoj – dodala je naša sagovornica.
Ana, Zvezdanova žena Foto: screenshotAna, Zvezdanova žena

PREPORUKA:   NOVA TUČA: Nakon žestoke svađe, Lazar Čolić Zola i Nenad Macanović Bebica ušli su u fizički konflikt

– Isto mislim za sve prethodne prevare i razvode u „Zadruzi“. Odluče oni napolju da će se razvesti, pa onda pred kamerama raščiste račune da bi imali pare da podele kad izađu, da se makar nekako ovajde od propalog braka – zaključila je naša sagovornica.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!