.

Zvezdan Slavnić proživljava ponovnu mladost sa 20 godina mlađom devojkom, supruga krivca traži u mlađoj devojci a ne u nezrelom muškarcu!

„ZVEZDAN PROŽIVLJAVA DRUGU MLADOST, A NAMA JE ŽIVOTE PROMENIO“ Anđela otvorila dušu o odnosu sa Slavnićem: „Ana traži krivicu u meni“

Anđela Đurčić nakon nekoliko emotivnih brodoloma i pokušaja bkstva iz Zadruge otvorila je dušu Drvetu mudrosti.
Anđela Foto: Zadruga Official / screenshotAnđela

Ona je progovorila o svom emotivnom stanju, te je priznala zašto se razočarala u Zvezdana i šta je ono što je dovodi do emotivnog rastrojstva.
Anđela Đuričić Foto: Zadruga Official / youtubeAnđela Đuričić

– Sada sam dobro, ali kod mene to varira. Meni je u glavi samo Zvezdan, ne znam ni sama šta da radim. Jako mi je teško i borim se. Kada ga vidim nije mi lako. Njegovo ponašanje je užasno bilo sinoć, ja to njegovo ponašanje ne mogu. Ponaša se kao stariji FIlip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila, a onda ono njegovo da traži piće, kao Car. Ono ležanje po krevetima, maženje sa drugim devojkama, to nije Zvezdan. Ja nisam videla da on toliko pije. On kao da preživljava drugu mladost. Meni ovde ništa nije jasno, nama se svima život promenio, i Zvezdanu i Ani i meni. Nije ovo neka vezica, ima tu svega, ali ovo ponašanje njegovo je veoma degutantno – govorila je Anđela.
Anđela Đuričić Foto: Zadruga Official / youtubeAnđela Đuričić

PREPORUKA:   Miljana se svađala sa Zolom pa ga jahala do jutra, sobom se orili uzdasi! (SNIMAK)

Takođe, osvrnula se na Anu i njeno ponašanje, ali priznala da li će se boriti za svoju ljubav sa Zvezdanom.

– Ona je povređena sa njegove strane, a ona krivca traži u meni. Ne bi se ovo sve desilo da ja nisam razgovarala sa njim na taj način. Ja sam se njemu desila, ali to nije do mene, on treba da se pravda njoj, a ne ja. Ona stalno kod mene traži opradanje, ona traži krivca kod mene. Razumem je, povređena je, ali možda je to i sujeta. Ceo njihov odnos i naš zavisi samo od njega ali ako se bude ovako ponašao biće kraj za obe. Da li ću se boriti za njega, pa ja ću gledati sebe. Jeste on probudio nešto u meni, ali da je probudi nešto u menio jeste i to baš. On je mene hteo da veri za novu godinu kod tebe, ali ako on bude ovakav, ja stavljam tačku, ja sam ozbiljna devojka, da sam htela švalere bila bi sa Filipom Carem, meni deluje da on proživljavan drugu mladost – rekla je Đuričićeva.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!