.

Porodica Anđele Đuričić je imućna porodica, iako se ona ponižava na televiziji za novac!

„ONI SU IMUĆNA PORODICA“ Komšinica progovorila o roditeljima Anđele Đuričić, jedna tragedija im je potpuno PROMENILA život

Aktuelna zadrugarka Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je uplovila u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je 20 godine stariji od nje.
Anđela Đuričić Foto: Premijera / Ringier / RingierAnđela Đuričić

Anđela je rodom iz Đenovića, malog primorskog mesta u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori, nadomak Herceg Novog.
Anđela Đuričić Foto: Zadruga Official / screenshotAnđela Đuričić

Anđela Đuričić postala je poznata tokom rijalitija „Zadruga 5“ , gde se prvi put pojavila u javnosti i zdušno se trudila da sebe predstavi kao devojku koja nikad sebi ne bi ukaljala obraz, a u šestoj sezoni pomenutog rijalitija pogazila je reč i tako postala svakodnevna tema u javnosti.

PREPORUKA:   Maja Marinković i Ana Ćurčić ujedinjeno protiv Marka, neca sumnja da je Janjuš prevarant!

Anđelini roditelji su navodno pobegli u inostranstvo kada je izbio skandal sa njihovom ćerkom i Zvezdanom, a sada je njihova komšinica otkrila kakva je porodica Đuričić zapravo.
Anđela Đuričić Foto: Zadruga Official / youtubeAnđela Đuričić

– Njen otac je divan i porodičan čovek, stalno nasmejan i raspoložen. To je jedna ugledna imućna porodica, uvek su imali para kao blata, imali su motore, čovek ima restoran, a držao je i nekoliko butika. Imali su četvoro dece, a kada je brat poginuo, to je bila velika tuga. Nakon tragedije su se preselili u Podgoricu – govori D.V. i nastavlja:

– Požrtvovani su roditelji koji su celog života uz decu, kad god im je u školi trebala neka pomoć angažovali su profesore. Držali su se uvek zajedno kao porodica, od te priče da će se Anđele odreći, nema ništa – zaključila je D.V.

PREPORUKA:   POSLE ŽESTOKOG SE*SA Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić oprali zube (SNIMAK)

Anđela se, sa druge strane, našla na meti optužbi da je spavala sa starijom gospodom u zamenu za novac, a više detalja o tome saznajte u odvojenom tekstu.

(Kurir)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!