.

Zvezdan Slavnić traži suočenje sa suprugom Anom koju je prevario pred kamerama pa onda i javno ostavio!

ZVEZDAN SLAVNIĆ HOĆE DA SE SUOČI SA BIVŠOM ŽENOM Tražio da Ana uđe u Zadrugu – „Uradiću sve što je potrebno“

Zvezdan Slavnić javno se obratio svojoj bivšoj supruzi Ani, koju je pred kamerama rijalitija „Zaduga“ prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.
Zvezdan Slavnić Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshot Zvezdan Slavnić

Naime, on je zahtevao da se suoči sa Anom, što je mnoge iznenadilo.
Zvezdan Slavnić Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshotZvezdan Slavnić

– Moram da kažem da što se mene tiče, želim razgovor sa Anom. Ne mogu da jurim Drvo i da molim da mi se to obezbedi. Ako ona stvarno želi da dođe, ja ću uraditi šta god da je potrebno. Ne znam da li se oseća prijatno da dođe. Ja je poznajem, verujem da su šanse male da dođe – rekao je Zvezdan.

Inače, Slavnićeva bivša žena navodno je došla do bivšeg Anđelinog dečka u Crnoj Gori, a on joj je dao informacije kojima bi mogla da ugrozi Zvezdanov i njen odnos.
. Foto: Zoran Ilić, Milan Ilić, Instagram / Ringier

– Zvezdan je Anu, koja mu je bila podrška petnaest godina, zamenio mlađom rijaliti-frizerkom Anđelom, i to za jednu noć. Znao je da će njegova voljena da poludi i neće sedeti skrštenih ruku dok se on cmače i bruka je pred milionima na TV Pink. Kada je ulazio u Zadrugu rekla mu je da pazi šta radi i da neće odgovarati za svoje postupke ukoliko je obruka ili dođe do ovoga do čega je sada došlo. Ana misli da Zvezdan nije pri čistoj svesti kada je i pored njenih upozorenja uradio to što je uradio. „On bez mene ne bi bio čovek kakav je sada. Ta Anđela se zaljubila u moj produkt. Zvezdan je sve ono što sam ja od njega napravila, a sada će oboje da zažale. Ima da joj nađem crno ispod nokta“, rekla je ljuta Ana ispred mene – ispričala je porodična prijateljica porodice Slavnić koja tvrdi da Ana Zvezdanu sprema pakleni plan osvete, prenosi „Mondo“.
Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić Foto: Zadruga Official / screenshotAnđela Đuričić Zvezdan Slavnić

PREPORUKA:   Rođak Anđele Đuričić je u Kavačkom klanu, Slavnić uplašen za život!

– Nakon što je videla da je đavo odneo šalu i da Zvezdan zaista ima osećanja prema Anđeli, rešila je da im se osveti tako da oboje zažale što su je povredili. Ana nije sedela skrštenih ruku, ona je opasna žena. Ne daj Bože da dirneš njeno, nagrabusio si. Kada su Anđela i Zvezdan ozvaničili vezu i kada je Ana izašla u javnost i rekla da je slobodna žena, počeli su da joj se javljaju ljudi koji znaju sve i svašta o Anđeli. Među njima je bio i mafijaš iz Crne Gore koji se sam javio Ani. Iako je bilo mnogo nepouzdanih, rekla-kazala poruka, taj čovek je ozbiljna zverka. On je doleteo u Beograd da se vidi s Anom. Tada je sa sobom doneo eksplicitne snimke njihovog intimnog odnosa. Taj mafijaš je i dalje povređen. Njega je Anđela ostavila pre tri godine i želi da joj se osveti. Ana je saznala da je Đuričićeva imala abortus, kao i da je bila u paralelnim vezama s moćnicima. Ona ima cilj da Anđelu ogadi Zvezdanu i da mu dokaže da ona nije ništa drugačija od ostalih starleta i rijaliti-devojaka i da je njen izgled malene, fine damice samo njena maska. Ona je ugovorila sa produkcijom sumu od opasnih 60.000 evra da samo uđe nakratko, da rasturi ovo dvoje i izađe. Ima čak i dozvolu produkcije da ispriča sve što je saznala o Anđeli, da sve saspe u lice Zvezdanu i njoj. Kada bude pomrsila konce i uspela da ih zavadi i pokvari im ljubav, ona će izaći s tih 60.000 evra na računu. Nakon toga će ona i mafijaš, Anđelin bivši, uživati u onome što su postigli zajedničkim snagama – ispričala je kućna prijateljica Slavnića.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!