.

Poročni Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola završiće u ponoru!

„Zola i Miljana imaju poroke, zajedno će završiti u PONORU“: Čolićev prijatelj opleo po njima, podržao Mariju Kulić

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola obnovili su svoju romansu u rijalitiju „Zadruga“
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Foto: Vladimir Živojinović / Ringier Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Njih dvoje pokušavaju da nagovore Miljaninu majku Mariju Kulić da ovog puta podrži njihovu vezu i shvati koliko vole jedno drugo. Sada se tim povodom oglasio i Zolin prijatelj, koji je podržao Marijin stav.

„Miljana ima da se uda bez gostiju, kakva Derventa pored cele Srbije? „MARIJA KULIĆ I ZOLA PONOVO RATUJU Nastao haos zbog organizacije svadbe

Miljana Kulić i Zola Foto: Zadruga Official / screenshotMiljana Kulić i Zola

PREPORUKA:   Marija i Željko Kulić otišli iz Niša!

– Danas data podrška Marije Kulić Zoli i Miljani je neiskrena. Jasno je svima kao dan da podršku ima samo Bebica. Čak i Ivan Marinkoivić misli da joj je ova podrška čista formalnost. Moje mišljenje je čak da Marija Kulić sa nekim poželjnim zetom želi obezbediti malom Željku bolju budućnost, a misli da uz Zolu to neće biti tako, i ja ću tu Mariju podržati – počeo je Zolin drug Ivica i dodao:
Marija Kulić Foto: Youtube/Zadruga Offcial / screenshotMarija Kulić

– Zola i Miljana imaju poroke, tu nema ko koga da povuče za ruku da ne idu u ponor, poznavajući Zolu i Miljanu oni se uzmu ruku pod ruku i oboje odoše prema porocima koji ih mnogo koštaju. Svega toga je Marija svesna, to Mariji dušu nagriza, a sve smo videli poznavajući Ivana Marinkovića da dođu zajedno da žive, da će podići kuću na sprat da Ivan i Jelena žive zajedno. Sve to radi zbog Željka. Naravno i u pravu je, ko može bolje paziti dete nego otac, ako nema ko drugi. Iz tog razloga mislim da joj je Ivan i kao zet najpoželjniji. Pa onda Bebica, jer je uz Miljanu bio u najtežim danima. A i sada je Bebica u mislima više uz Miljanu, nego Zola fizički i psihički. Šta drugo reći, moju podršku Miljana i Zola nemaju, jer mislim isto što i Marija, da je njihova zajednica propast. To što je danas bila podrška Zoli i Miljani, to je radila teška srca, samo da Miljani olakša dušu – zaključio je on.

PREPORUKA:   Marija Kulić ulazi u Elitu, čulo se u razgovoru!

(Pink.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!