.

Stanija je starleta BREND a Milica i Anita su za nju beton liga!

CAR OPLEO PO MILICI I ANITI „Stanija je brend! Vi ste BETON LIGA“, pohvalio Marka i naveo koja devojka mu priliči (VIDEO)

Filp Car, rijaliti učesnik, prokomentarisao je odnose Marka Markovića i devojaka u „Zadruzi“.

Filip, Stanija Foto: screenshotFilip, Stanija

Naime, Filip Car nije imao nimalo lepe reči za njih, a posebno se dotakao odnosa sa Milicom Veselinović, pa priznao da je promenio svoje mišljenje o Markoviću.

– Ove devojke koje se vrte oko Marka su ozbiljna beton liga. Vi ste u ligama gde sudija dobije šamar kada digne zastavu. Anita, ti si mlada devojka, istakla si se ovde, dobila si titulu misice, a ta kruna je sada go**iva. Milici se prošle godine nametalo to da je Mensur uticao na to da ne bude sa nekim, osim sa njim. Niko živ Milici nije davao dva minuta pažnje, osim njega, ali se i za njega spekulisalo da nije iskren prema njoj. Najviše ovde gubi Marko – kazao je on.

PREPORUKA:   PAO S*KS! Slavniću spale gaće i sve se videlo, Anđela Đuričić uzdisala koliko joj lepo!

– Stanija je jedina napravila brend od sebe, od svih starleta, a bio je sa takvim devojkama ranije. Momci iz Crne Gore su drugačiji od njega, kolegijalan je i dobar. Milica petlja, a Anita je polupana, dobra je duša, ali se pogubila. Marko, ne krivim te, jer su one same sebi sve dopustile. Ti si lep i zgodan, Stanijin bivši. Ti si sebi dozvolio da budeš povezan sa Milicom i Anitom više od tri dana, što je poražavajuće. Žana mu priliči kao devojka – rekao je Car.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić verio Anđelu Đuričić, poklonio joj verenički prsten!

Podsetimo, Filip je izazvao haos odmah po ulasku u šestu sezonu „Zadruge“, a iako je otpočetka bio prisan sa Aleksandrom, odmah nakon raskida uplovio je u vezu sa njenom tadašnjom prijateljicom Milicom Veselinović. Ni ta veza dugo nije potrajala, pa je Car sada ponovo u emotivnom odnosu sa Aleksandrom.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!