.

Ana Korać se propisno obrukala u Amidži Šou, nije znala pitanje iz opšte kulture, strani mediji ponižavaju glupu i neobrazovanu lepoticu! (SNIMAK)

Ana Korać zbog blama u „Amidžiju“ završila u stranim medijima, uporedili je sa likom iz crtaća – Ana u emisiji „Amidži šou“ nije znala odgovor na pitanje iz opšte kulture
Ana Korać

Printskrin: Youtube/AmiG Show

Ana Korać odnedavno je učesnica rijalitija Zadruga, povodom čega je gostovala u emisiji „Amidži šou“, a netačnim odgovorom na pitanje iz opšte kulture sve je šokirala.

Radilo se o pitanju kada je počeo Prvi svetski rat, na šta je Ana odgovorila „1389. godine“, zbog čega joj se ceo studio smejao. Dobro je poznato da je Prvi svetski rat počeo 1941. godine, a Ana je zbog ovakvog nepoznavanja opšte kulture završila i na jednom ukrajinskom portalu.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić se slikala kako boji jaja sa ćerkom bebom

Pustili su vest o njoj, a uporedili su je sa likom iz filma „Ko je smestio zeki Rodžeru“, šarmantnom pratiljom glavnog lika Džesikom Rebit, koja ima dugu crvenu kosu i ogromne obline.

Da li će ova informacija završiti u Zadruzi u kojoj Ana boravi, i kako će reagovati na ovakve prozivke, ostaje da vidimo.

Ovako je to izgledalo u „Amidži šou“:

A podsetite se i Džesike sa kojom su je uporedili:

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!