.

Vladimir Tomović ponovo u Zadruzi, uskoro?!

VLADIMIR TOMOVIĆ SE VRAĆA U „ZADRUGU“? Jedan detalj sve odao, u rijalitiju POMETNJA

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović 1. januara je iskvalifikovan iz „Zadruge“ zbog fizičkog napada na Mensura Ajdarpašića i Dina Subašića, druga Ive Grgurić, a sada je počelo da se šuška o njegovom povratku u rijaliti.

Naime, Vladimirov pas Ajaks ostao je u rijalitiju „Zadruga“, zbog čega mnogi zadrugari, među kojima je najglasnija Dalila Dragojević, komentarišu da će se Tomović zapravo vratiti na imanje u Šimanovcima.

PREPORUKA:   Lazar Čolić Zola shvatio da je Miljana Kulić pobegla iz rijalitija Zadruga (SNIMAK)

Mina Vrbaški trenutno u „Zadruzi“ vodi brigu o Vladimirovom psu, a Tomović se, podsetimo, sinoć kratko oglasio na Instagramu i poručio da se i dalje nalazi u Beogradu, kod prijatelja.

Vladimir Tomović Foto: Instagram
Vladimir Tomović

– Ne znam ni šta bih vam rekao, o rijalitiju neću da pričam. O tome me je sramota da pričam. I zbog sebe i zbog porodice, prijatelja, ljudi koji me vole… Izmrcvaren sam, umoran, ni na šta ne ličim. Hoću samo da vam čestitam praznike koji su bili i koji dolaze, Božić i pravoslavnu Novu godinu. Nije sve sivo u mom životu, kod prijatelja sam u Beogradu, mojih najboljih – rekao je on.

PREPORUKA:   HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA ZVEZDANA SLAVNIĆA?! Prekršio je najstrože pravilo, hoće li pravila biti ista za sve ili će ON biti povlašćen?!

www.Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!