.

ANABELIN honorar za ulazak u Zadrugu je 150000 evra, a cilj joj je da razotkrije prevaranta Marka Miljkovića koji želi Lunu da iskoristi za svoju reklamu!

Prelomila – ANABELA ATIJAS UZELA 150.000 ‎€ DA UĐE U ZADRUGU?! Luna joj napravila PAKAO OD ŽIVOTA, tešila je, a ona joj zabila nož

ANABELA ATIJAS UZELA 150.000 ‎€ DA UĐE U ZADRUGU?! Luna joj napravila PAKAO OD ŽIVOTA, tešila je, a ona joj zabila nož

Foto: Printscreen

Anabela Atijas navodno je dobila 150.000 evra da uđe u rijaliti „Zadruga“ i stane na put vezi između njene ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića..

Naime, Anabela je dugo bila protiv toga da bude deo „Zadruge“, ali kap koja je prelila čašu desila se kada je shvatila da ju je ćerka slagala za pomirenje sa bivšim dečkom.

– Otkako je Luna ušla u prvu sezonu „Zadruge“, produkcija rijalitija želela je da ubaci i njenu majku Anabelu. Nudili su joj basnoslovne honorare i za učešće u drugoj sezoni, ali je ona uspešno odolevala svim izazovima. Verovala je da će se priča o Luninom učešću u rijalitiju završiti nakon druge sezone „Zadruge“, ali nije bila u pravu – priča  izvor i objašnjava da je Atijasova znala da će njena ćerka da uđe i u treću sezonu „Zadruge“.

PREPORUKA:   Luna je bila ljubavnica Kijinog muža, sada je pozvala u svoju emisiju!

– Kada je Marko ušao u „Zadrugu“, produkcija je odmah ponudila Luni i Anabeli da i one budu deo rijalitija. Đoganijevoj nije trebalo puno da preseče i donese odluku, dok Anabela nije htela ni da razmišlja o ponudi. Tada je obećala ćerki da neće ući u rijaliti i da nema tih para zbog kojih bi uopšte bila deo te priče. Međutim, stvari su se drastično promenile kada je shvatila da ju je Luna lagala za pomirenje sa Markom – priča dobro obavešten izvor.

foto: Printscreen

Anabela od starta nije bila za njihovu vezu i bila je najsrećnija majka kada su se njih dvoje razišli. Danima ju je tešila i brisala suze nakon raskida i malo je reći da je doživela ogromno razočarenje kada je na shvatila da se njena ćerka pomirila sa Markom. Iako je sumnjala da su se njih dvoje tajno viđali, ipak je verovala ćerki svaki put kada joj je govorila da se nikada neće pomiriti sa Markom. Istina ju je dotukla, pogotovo što je na Luni videla da se nimalo ne kaje što joj je napravila pakao od života – priča izvor i dodaje da je Anabela na prečac donela odluku da uđe u rijaliti.

PREPORUKA:   Jelena Golubović na sudu sa tetkom koja želi da joj oduzme stan!
foto: Printscreen

– Rešila je da prihvati ponudu produkcije i da za 150.000 evra uđe u „Zadrugu“, a odluku je donela neposredno pred ulazak. Kada je, nakon dužeg perioda, snimala spot za novu pesmu, shvatila je koliko je svoju karijeru zapostavila i žrtvovala zbog najstarije ćerke. Ne samo da je ušla u rat sa svim hejterima koji su napadali Lunu u poslednje tri godine, nego je proglašena i najomraženijom osobom. Izgubila je mnogo poslovnih ponuda, a na prstima jedne ruke može da izbroji koliko je puta nastupala otkako je cela frka sa rijalitijem krenula – rekao je izvor.

– Nije tajna da je Anabela u nezavidnoj finansijskoj situaciji i da je upravo novac glavni motiv njenog ulaska. Međutim, njen plan je i da konačno odvoji ćerku od Marka Miljkovića i da joj pokaže kakav je on u stvari – kaže izvor na kraju.

foto: Printscreen

Kurir.rs/alo

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!