.

Brat Gagija Đoganija, Andrija Baki B3, ulazi u Zadrugu da zaštiti brata Gagija od Anabele, a otkrio još bitnih detalja o Anabeli i Luni

U ZADRUGU ULAZI JOŠ JEDAN ĐOGANI „Idem da zaštitim brata Gagija, da se suočim sa Anabelom“ A onda otkrio sve o BEDI, GLADI I LUNINOJ PROPASTI

zadruga Foto: YouTube/Zadruga / youtube

Brat Gagija Đoganija, Andrija, koji je poznatiji pod umetničkim imeno Baki B3 nije ostao imun na situaciji u “Zadruzi” koja se događa nakon Anabelinog ulaska u istoimeni rijaliti. On je za “Blic” prokomentarisao odnos između Gagija i Anabele, tvrdeći da ipak ne može za sve da krivi bivšu snaju.

Baki B3
Baki B3

– To sve što se dešava unutra je njihov život. Okolnosti su takve da su oni izloženi ispred kamera, ali to što se njima dešava, takvu situaciju imate u celom svetu samo bez kamera. Meni je drago što je Anabela ušla, da bi se pokazalo da Gagi nije najgori. Ona u ovoj situaciji nikako ne može da naškodi mom bratu, već samo da pokaže svoje pravo lice. Ne mogu da krivim za sve Anabelu, jer je ona u mnogim kritičnim situacijama pomogla Gagiju, pogotovo kada je bila reč o narkomaniji – rekao je Baki za “Blic”, a onda se osvrnuo na priču o Luni i novcu koji je dužna napolju.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić bio u zatvoru kada je ubijena Ksenija Pajčin, najteži dan u životu!

Naime, Đoganijeva je u rijalitiju priznala da je dužna 25.000 evra i da nije ušla u “Zadrugu” da bi cela njena porodica “pocrkala od gladi”.

– Čuo sam da Luna nema novca, ali me to ne čudi. Kada je izašla iz rijalitija mislila je da će da zgrne ogromnu lovu. Ona jeste nastupala nakon “Zadruge”, ali je isto tako puno novca potrošila na pesme i spotove. Nažalost je došlo takvo vreme da posla i prihoda nema u velikim količinama. Pored Lune je i Gagi bio dužan, tako da je cela porodica bila u finansijskim problemima. Sva sreća, moj brat je uspeo da vrati sve dugove. Đole i ja smo pokušali da vratimo sve njegove dugove i da ga izbavimo iz bede. Našli smo mu se u najtežim trenucima, takođe smo ga i iz bednog naselja u kom je živeo iselili – priznao je Đogani.

Đole, Luna i Baki Đogani B3 Foto: Vesna Lalić, Screenshoot / RAS Srbija
Đole, Luna i Baki Đogani B3

Kako je Baki isto poznat kao neko ko je učestvovao u rijalitiji formatima poput “Farme” I “Parova”, nameće se pitanje da li će on ući uskoro u “Zadrugu” kako bi raščistio nedovršene račune sa familijom.

– Kada je tek počinjala “Zadruga”, bio sam u kontaktu sa čelnicima produkcije i zvali su me da uđem u rijalitiju. Bio je plan da uđemo Gagi, Sani Trik Fx i ja odmah na početku, međutim ja sam ponudu odbio. Pre neki dan sam se ponovo čuo sa čelnicima produkcije i postoji mogućnost da uđem u rijaliti, naravno za dobar honorar. Cilj mi je da odbranim svog brata Gagija, jer se vidi da ima dodatnu tremu pred kamere. Ako bi zatrebalo, ušao bih i u sukob sa Anabelom kako bih odbranio naše prezime Đogani – iskreno je rekao je Baki i dodao da je pre mesec dana video Gagijevu i Anabelinu ćerku Ninu.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević se šalio na račun An]ela Rankovića

– Sa Ninom sam se video pre mesec dana kada sam bio u Zemunu. Ona je dobro dete, izvadio sam joj 1000 dinara i častio je. Iako nije htela da uzme pare, ja sam joj dao za džeparac. Moja ćerka Anđela koja nikada nije bila sa njom u kontaktu, tražila je njen broj kako bi se čula sa njom, jer pretpostavlja da joj je teško u ovim momentima.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!