.

Anđela Đuričić objavila na društvenim mrežama da DIŽE REVOLUCIJU ZBOG LAŽI!

„ZA LAŽ SE REVOLUCIJA DIŽE“ Anđela Đuričić šokirala porukom posle raskida sa Zvezdanom Slavnićem: „Otišla, isplakala se…“

Diskvalifikovana učesnica „Zadruge 6“ Anđela Đuričić nedavno je raskinula vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koju je otpočela u rijalitiju, dok je on i dalje bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić.
"Isplakala si svoje probleme..." Foto: Instagram / Ringier“Isplakala si svoje probleme…“

Anđela Đuričić ne krije da joj nije lako posle raskida, a sad je na društvene mreže postavila poruku o kojoj se priča.
Zvezdan i Anđela su raskinuli vezu

Foto: Zadruga Official / screenshotZvezdan i Anđela su raskinuli vezu

PREPORUKA:   Milena Kačavenda ispričala sve o Zvezdanu Slavniću što se nije znalo do sada!

– Dušo, ostala si lepa, jer nisi davala na sebe, kad si voljena daš se, kada ne, pokupiš se, odeš, isplakala si svoje probleme, nisi ih držala u sebi, za sunce se sva skineš, za laž revoluciju dižeš. I onda ljudi kažu da je to do genetike, ne, nije, to je do voleti sebe – stoji u objavi Anđele Đuričić, u kojoj se pronašla.

Slavnić je, inače, danas otkrio detalje njihovog odnosa nakon raskida.

– Ona i ja se nismo čuli, nisam je zvao jer hoću da ispoštujem njenu odluku. Ona želi trenutno da bude sa svojom porodicom, a ja to podržavam. Podržavao sam to i dok smo bili zajedno. Neću da je smaram, da je uznemiravam, neka uživa sa svojima i ohladi glavu, a i ja, pa ćemo videti šta ćemo dalje – rekao je Zvezdan za „Blic“ i dodao da nikako ne želi da odlazi kod Đuričićeve u Crnu Goru:

PREPORUKA:   Miona Jovanović kazala Stanislavu da ga voli, šta će b iti kada ŠA sazna? (SNIMAK)

– Ne, to nikako. Mi smo planirali da se upoznam sa njenom porodicom, ali sada nije trenutak i neću da ih remetim. Neću ni da idem kod nje u Crnu Goru sve dok smo u ovakvim odnosima. Sve će biti kako ona odluči. Rekao sam da treba da dođe po stvari, tada ćemo se videti i popričati malo, do tada ne.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Anđela Đuričić objavila na društvenim mrežama da DIŽE REVOLUCIJU ZBOG LAŽI!”

  1. […] Anđela Đuričić nedavno je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem. Diskvalifikovana učesnica „Zadruge“ konačno je bila u Herceg Novom i razgovarala s roditeljima, koji su veoma teško podneli njen odnos sa 22 godine starijim sinom Moke Slavnića. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!