.

Anja Todorović sa momkom ulazi u Zadrugu 4 da uživo vode ljubav i zabavljaju voajere koji gledaju Zadrugu

Buduća zadrugarka za „Alo!“: „Sama sam isfinansirala operaciju nosa od 2.500 evra!“ Anja Todorović u luksuzno zdanje u Šimanovcima ulazi sa emotivnim partnerom, a po ulasku neće se libiti da konzumiraju svoju ljubav!

Anja i Cvele

Foto: Alo! / Vladimir Marković

„Zadruga 4“ još nije počela, a već se uveliko spekuliše o budućim učesnicima ovog rijalitija među kojima je i Anja Todorović, studentkinja Fakulteta političkih nauka, koja je pristala da potpiše ugovor sa produkcijom pod uslovom da s njom uđe i njen dečko Jovan Cvijetić Cvele. U razgovoru za „Alo!“ Anja je otkrila da li sa svojim dečkom planira da ima s*ks pred kamerama, ali i ko je finansirao njene estetske operacije.

PREPORUKA:   NASILJE UŽIVO: Učesnik patosirao drugog učesnika Elite, BEZ DISKVALIFIKACIJE, samo kazna! (SNIMAK)

– Studiram novinarstvo na Fakultetu političkih nauka i redovno dajem ispite, a uz to redovno izlazim po beogradskim klubovima i splavovima i stižem da se fotkam. Takođe, bavim se fudbalom – kaže Anja i otkriva da li će poput mnogih parova imati s*ks u rijalitiju.

– Moj dečko i ja smo zajedno već osam meseci i nerazdvojni smo. Publici ćemo pokazati kako izgleda prava ljubav, a od seksa ćemo se truditi da se uzdržimo što duži period – priča buduća zadrugarka koja je, kako je objasnila, sama finansirala operaciju nosa.

– Za sada sam samo operisala nos, a to sam sama finansirala. Operacija je koštala 2.500 evra, a roditelji su mi dali manji deo iznosa koji sam im kasnije vratila. Ne smeta mi to što neko misli da sam plastična iako sam samo operisala nos. To sam pre svega uradila jer sam imala devijaciju zbog koje nisam mogla da dišem, a onda i da bih sebi bila lepša. Za sada, ne planiram da povećam grudi jer mislim da su dovoljno velike. Ali, ko zna, možda mi dune pa to uradim posle „Zadruge“ – kaže Anja za „Alo!“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!