.

POMIRENJE: Stanija Dobrojević i Vladimir Tomovć imali burnu vezu, ali je Vladimir voleo sve vreme, izjavio je u emisiji uživo

Pomirili se Stanija i Tomović: Mene nije sramota reći da sam te voleo i kada sam jeo go*na o tebi – Rekla sam danas sve što mi je bilo na srcu i duši. Sad izvoli ti… – napisala je Stanija

Stanija Dobrojevic, Vladimir Tomovic

Foto: Instagram/stanijadobrojevic, Youtube/Emisija Premijera

Nekadašnji ljubavni par Stanija Dobrojević i Vladimir Tomovć imali su buran raskid nakon kojeg su bili u lošim odnosima, ali kako sada izgleda, njih dvoje su se pomirili.

PREPORUKA:   NEŽNO: Kućna fotografija Aleksandre Nikolić sa bebom

Stanija i Vladimir su svoju vezu započeli u Zadruzi 2, a nakon što je Tomović napustio rijaliti i Stanija uplovila u vezu sa drugim, oni su se javno sukobili i jedno za drugo nisu imali da kažu nijednu lepu reč.

Međutim, Tomović je podržao Dobrojevćevu, te nema sumnje da su nakon svih sukoba ipak zakopali ratne sekire, što je posebno obradovalo njihove fanove.

– Sve se može kad se hoće. Pucaj, Stanija, bre! – napisao je Tomović u komentarima.

– Rekla sam danas sve što mi je bilo na srcu i duši. Sad izvoli ti… – odgovorila mu je Stanija.

PREPORUKA:   Starleta Stanija Dobrojević pobegla iz Srbije zbog gostovanja Asmina i Aneli u uživo programu na Pinku!

– Ja sam svoje rekao davno. Mene nije sramota reći da sam te voleo i kad sam jeo govna o tebi. Toliko. Glupo je da pišem eseje sada kada će se sve svesti na jedno jedino, malo, zrno… bibera – dodao je Tomović.

Kako izgleda, Stanija i Vladimir zaboravili u na sve sukobe, a da li će njihov odnos prerasti u nešto više od prijateljstva ostaje da vidimo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!