.

Bilal Brajlović ispričao da je Aneli Ahmić redovno posećivala njegovu kuću

BILA JE REDOVAN GOST U NAŠOJ KUĆI, FUJ Isplivali šok detalji o Aneli Ahmić: Video sam neke stvari, katastrofa

Bilal Brajlović otkrio šok detalje o Aneli Ahmić

Aneli

Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnik „Zadruge 6“ Bilal Brajlović nije se pojavljivao u medijima posle burnog raskida sa Majom Marinković. Međutim, sada je u javnost izneo šok detalje o aktuelnoj učesnici rijalitija Aneli Ahmić.

Bilal je otkrio da veoma dobro poznaje Aneli, te progovorio o njoj i njenom ponašanju.

– Ona je bila najbolja prijateljica od mog druga, ona je bila redovan gost u našoj kući, apartmanu. Beži brate, to je bila katastrofa. Kada bih video Janjuša rekao bih mu: „Čoveče dragi“. Ljudi sve gledaju, svi vide kako se ona ponaša. Fuj. Ja sam bio dete kada sam je upoznao, tada kad sam video neke stvari, možda zbog toga danas nisam normalan. Nije moje da pričam. Njena mama sama kaže da se njena ćerka snimala, ne morate meni da verujete, možete njoj – istakao je Bilal, pa ispričao ispričao zašto se povukao iz medija, te spomenuo i devojku.

PREPORUKA:   KAZNA: Nenad Aleksić Ša odbio da odgovara na pitanja

– Neki kažu da sam zabranjen, da me zato nema. Ja nemam vremena za sebe, a kamo li za druge. U Sarajevu sam, nemam devojku, prekinuli smo. Prevarila me je, meni je prevara i da je lajkovala nekome sliku. Taj neko je davno bio sa njom, ne mogu ja o tome. Odmah se unervozim. Nema šanse da se pomirimo – rekao je.

Printscreen

Bivši zadrugar je otkrio i da li ulazi u rijaliti.

– Ti tamo imaš sedmično listu i tačno znaš ko je koliko uzeo. Ja za jedan lajv uzmem 450 evra. Selim se iz Sarajeva krajem februara, idem za Dubai. Snimaću ja i tamo, u Sarajevo ću raditi na leto, ide sada u toplije krajeve. Dva druga će ići sa mnom, ne ulazim u rijaliti, idem tamo. Nema šanse da uđem, bilo je nekakvih dogovora. Prošloj sezoni sam dosta doprineo, ništa nisam uzeo, oni su mi dali 30.000 evra unapred. Na početku sam tražio 12.000 evra, posle 80.000 evra. Ja mislim da su trebali i više da mi daju. Sad sam izgubio dosta podrške zato što me nema – rekao je Brajlović za „Blic“.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Bilal Brajlović ispričao da je Aneli Ahmić redovno posećivala njegovu kuću”

  1. […] Aneli Ahmić, učesnica rijalitija „Elita“, iznela je šok tvrdnje o Asminu Durdžiću, ivšem partneru sa kojim ima ćerku Noru. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!